iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   I krijg iphone niet via bluetooth gepaird met tom tom carkit (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/75424-i-krijg-iphone-niet-via-bluetooth-gepaird-tom-tom-carkit.html)

peerke57 19-12-11 11:11

Ik heb dezelfde problemen. Eerst niet opladen en iphone vindt carkit niet. na mijn 1e contact met tomtom een adapter toegezonden gekregen. Deze zoals beschreven verkeerd gemonteerd, doch nog regelmatig geen stroom. Nu 2e maal contact met tomtom en om een defintieve oplossing gevraagd omdat mijn iphone dus niet goed werkt met een carkit van 100 euro. Iphone vindt dus gewoon de carkit niet. Reactie van tomtom was een 2e adapter. Tja. daar heb ik dus echt gee z... aan. Nu voor de 3e keer maar weer contact gezocht met tomtom. Blijven hopen op een oplossing. Ik hou jullie op d ehoogte.

kenotte 19-12-11 12:26

Toch denk ik dat jullie verkeerd zoeken, mijn Tomtom carkit (met adapter) werkt gewoon perfect met mijn 4S. Misschien ligt het aan de connector van je iphone. Ik heb de carkittool, gepaird met de code voor Tomtom en daarna werkte Tomtom zoals ik gewend ben. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:05.