iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Navigon: voor T-Mobile verkeersinfo wordt niet geleegd (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/77813-voor-t-mobile-verkeersinfo-wordt-niet-geleegd.html)

kapitein haak 17-11-10 09:12

voor T-Mobile verkeersinfo wordt niet geleegd
 
Ik heb een T-Mobile abbo en daarop de gratis navigon navigatie software. Hierbij heb ik gelijk het pakket aangeschaft die de verkeersinfo regelt en dus evt. je route aanpast. Vreemde is, dat wat ik ook instel hij blijft gewoon eerdere info onthouden. Daardoor zou ik nu al 4 uur onderweg zijn naar mijn werk ipv de gebruikelijke 75 minuten. Als je op de meldingen overzichtkaart kijkt is heel Nederland dan ook geheel bezaaid met problemen. Zijn er hier meer die daar last van hebben? Of weet iemand de oplossing.

Grtz. Ronald.

ballegooier 17-11-10 09:38

Je moet tijdens een navigatie / het rijden (je kunt ook even een route inladen thuis) van een route even op opties tikken, dan naar 'verkeer', 'verkeersinformatie', dan (wederom) 'opties' (rechtsboven in beeld) -> 'Volgende meldingen aangeven' -> alleen met betrekking op de route.

kapitein haak 18-11-10 08:10

Helaas helpt dat niet want dan worden nog steeds de files op mijn route ook onthouden dus ook degene die er een week geleden stonden, en die worden in mijn aankomsttijd meegenomen.

Grtz Ronald.

ballegooier 18-11-10 14:31

Dat is vreemd. Dat snap ik dan ook niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:42.