iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   TomTom navigatie met los toetsenbord (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/79221-tomtom-navigatie-los-toetsenbord.html)

MarkM 04-12-10 11:12

TomTom navigatie met los toetsenbord
 
Heb de iPhone 4 sinds een week met TomTom West-Europa en TomTom carkit en dat werkt perfect. Thuis, in een flat onder een betonnen dak toch prima GPS-verbinding, kan ik bestemmingen ingeven maar dat is erg omslachtig op dat kleine toetsenbordje in de iPhone. Omdat ik dagelijks nogal wat adressen in moet typen ben ik op zoek naar een draadloos toetsenbordje voor de iPhone 4. Heb absoluut geen verstand van die zaken, maar denk dat het bluetooth moet zijn. Las op OMT dat het kleine draadloze toetsenbordje van Apple gaat verdwijnen en zou er dus vlug bij moeten zijn.

Maar de uiteindelijke vraag is:
zou die geschikt zijn om verbinding te maken met de iPhone en hoe kan ik zorgen dat wat ik type ook te zien is in het navigatie programma?
Is er een alternatief?

MarkM 04-12-10 12:19

Bedenk ondertussen dat het misschien ook mogelijk is met m'n grote toetsenbord van de iMac via een USB-hub naar de iPhone kabel. Enig idee of dat werkt?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:48.