iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Na TomTom update ben ik mijn mappen kwijt (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/80922-na-tomtom-update-ben-mijn-mappen-kwijt.html)

3GSMGroup 27-12-10 09:42

Na TomTom update ben ik mijn mappen kwijt
 
Het is me nu voor de TWEEDE keer overkomen. Na een TomTom (West-Europa) update ben ik plotseling al mijn mappen kwijt. En al mijn apps staan nu in alfabetische volgorde. Dus is er - omdat ik er behoorlijk wat op mijn 3GS heb staan - een groot aantal niet zichtbaar. (Het eindigt bij mij nu bij de letter H).
De rest moet ik elke keer opzoeken. Knap lastig. Wie weet wat hiervan de oorzaak kan zijn?
Nog een losse andere opmerking op de TomTom app. Ik mis 2 essentiële zaken aan deze app: ik wil vanuit de app mijn GPS ontvanger kunnen resetten als deze halsstarrig een oude positie blijft aangeven en ik wil de app makkelijk kunnen uitschakelen, nu blijft ie meestal in de achtergrond werken en veel te snel mijn batterij leegslurpen....

apotheosis 27-12-10 15:54

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door 3GSMGroup (Bericht 619510)
en ik wil de app makkelijk kunnen uitschakelen, nu blijft ie meestal in de achtergrond werken en veel te snel mijn batterij leegslurpen....

Als je gedaan hebt met TT te gebruiken dan moet je 2maal snel op je homebutton duwen he om zo de app onderaan dan te wissen, dan blijft deze niet meer in de achtergrond draaien.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:08.