iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Sygic: Sygic Europe - BelgiŽ is verdwenen! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/98391-sygic-europe-belgie-verdwenen.html)

MaraW 31-08-11 23:28

Sygic Europe - BelgiŽ is verdwenen!
 
Ik heb Sygic op mijn iPhone 3Gs staan en ben er over het algemeen wel tevreden over. Nu heb ik onlangs een upgrade gehad en tot mijn verbazing is BelgiŽ verdwenen bij de landen die ik kan kiezen. Als je dan in BelgiŽ moet zijn is dit wel heel erg vervelend. Heeft iemand anders dit ook gehad en weet iemand hoe ik BelgiŽ weer op mijn Sygic krijg??:confused::confused:

corne64 01-09-11 19:36

Je hebt als het goed is de eerste keer bij opstarten verschillende landen extra moeten downloaden omdat de app anders te groot zou zijn voor de iphone. Zo krijg je onder andere ook belgie erbij.

MaraW 01-09-11 19:53

Upgrade Sygic
 
Ik heb geen idee of ik dat gedaan zou moeten hebben. Het enige wat ik nu zou willen weten: hoe krijg ik BelgiŽ er nu weer op??? :confused::confused: Eerst kon je hem van je iPhone gooien en gewoon weer opnieuw downloaden in de appstore, maar dat gaat schijnbaar niet meer. :(


Ik heb het opgelost!!!!! Nu heb ik alle landen weer terug die er voorheen opstonden, dus ook BelgiŽ. Ze bleken op "mijn Sygic" klaar te staan om te downloaden. Wel een beetje raar, want stel dat je geen internet op je telefoon hebt, dan kan je ze dus niet meer downloaden. Maar goed, het is opgelost en ik ben weer een blij mens.

ballegooier 02-09-11 09:13

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door MaraW (Bericht 703688)
... want stel dat je geen internet op je telefoon hebt, dan kan je ze dus niet meer downloaden.

Dat kan ik me niet voorstellen ;)
Je hebt immers altijd wel ergens Wi-Fi toegang? En het hoeft maar eenmalig, toch? Het is dus niet zo, dat je internet onderweg nodig hebt...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:39.