iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Navigon op 3Gs geen GPS-connectie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/99250-navigon-op-3gs-geen-gps-connectie.html)

ioehikemelaya 18-09-11 19:11

Navigon op 3Gs geen GPS-connectie
 
Gents and dolls, heb al 2 jaar een 3Gs met altijd de laatste officiele firmware, maar sinds een tijd krijg ik geen GPS-signaal bij de gratis Navigon T-mobile App. Heb al gekilld, gereset, verwijderd en opnieuw vanuit de App Store iTunes opnieuw geinstalleerd, maar helaas....

Iemand een idee/tip?

ballegooier 18-09-11 21:10

Werkt de gps wel met andere apps? (pulserend blauwe stipje in google maps bijv)

ioehikemelaya 18-09-11 23:38

Ja, dat werkt wel, dus vreemd... Maar bij andere mensen werkt 'ie dus nog wel gewoon?

ballegooier 19-09-11 08:29

-edit- heb je de in-app optie PanoramaView geinstalleerd? Die zorgt er op de iPhone 3G voor dat de gps niet meer werkt, zodra die kaartweergave is geactiveerd.

Bij mij werkte de gps ontvangst in Navigon gisteren ook eerst niet. Maar dat kwam omdat ik de app tijdens het navigeren even afgesloten had. Als de app vanuit de taskbar resumed, vindt hij soms geen gps meer. Dat was een bug in een vorige versie, maar wat mij betreft is die er nog niet uit dus. Ik startte de iPhone helemaal opnieuw op, maar dat werkte niet, gps werd nog steeds niet gevonden. Pas na m'n gereset te hebben, werkte de gps ontvangst in Navigon weer. Verder die dag geen last meer gehad.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:01.