iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Apple peel problem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/106952-apple-peel-problem.html)

poepie1991 13-12-11 20:49

Apple peel problem
 
5 Bijlage(n)
Hey,
Ik heb onlangs een apple peel gekocht. De Coming isky apple peel voor 3rde en 2de generatie ipod . Maar hij werkt niet.. Ik heb niet veel ervaring met jailbreaken enz, maar ik kan toch redelijk goed omgaan met zo'n dingen normaal. Nu ik heb alle stappen gevolgd van deze post :
Emu Console Exploit News: Simple C Peel / C Apple Peel / Coming Apple Peel / iSky TouchPhone (T166/T168/T188) & Yosion Peel 520 II Apple ipod Touch 4 Tutorial.

Maar hij werkt nog altijd niet, ik heb op de ipod touch 8 GB zowel de IOS 4.1 als de 4.2.1 geprobeerd, werken allebij niet. Ik heb gejailbreakd met Greenpois0n en dat is allemaal zeer goed gelukt iedere keer, maar steeds op het laatste als dan alles gedaan is ( lang na het jailbreaken) dan doet ie het gewoon niet, hij werkt gewoon zoals het hoort maar ik kan nog altijd niet bellen of sms'en. Ik heb al zovaak vanalles geprobeerd dat ik nu egt niet meer weet wat doen, de enige dingen die mij een beetje storen is dan als ik naar de app Dial ga en dan naar settings - about dan staat er langs Phone version : AUTHFAIL maar ik weet niet hoe ik dit kan oplossen. Het is ook niet zo dat de peel mijn sim kaart niet herkent ofzo omdat ik kan mijn contacten vanuit mijn sim importeren naar de ipod via ipeel. Ook vanboven waar het uur staat van de ipod daarlangs zie ik een "bereik" incoontje staan, maar dat bereik is volgens dat icoon niets en daarlangs staat ook een icoontje van een batterij, maar dat icoontje ziet er ook leeg uit, nogthans is da batterij van de ipeel vol en heb ik hier normaal veel bereik....... Er zitten een paar foto's bij over hetgeen dat ik het had, Ik hoop dat jullie me

Heeft iemand enig idee en kan mij miss verder helpen? daar zouden jullie me zo een plezier mee doen omdat ik egt einde raad ben

Alvast bedankt voor alle hulp en reacties

debroei 13-12-11 21:48

Als je een schermafbeelding wil maken gebruik dan de homebutton en aan uit knop. Als je deze tegelijk indrukt maak je een schermafbeelding foto van je scherm. Deze voorbeelden zijn niet leesbaar.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:59.