iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Toetsenbord en/of extra externe accu? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/109856-toetsenbord-extra-externe-accu.html)

rvkl 16-01-12 20:40

Toetsenbord en/of extra externe accu?
 
Iemand die een draadloos of bedraad toetsenbord weet voor de iPhone 4S?

En ook iemand die ervaringen heeft met de Hyperjuice Nano externe accu? De 4S is wel erg snel leeg en Hyperjuice belooft tot 13 uur extra internet tijd. 1800mAh zegt mij weinig, is dit voldoende?

ButcherJF 16-01-12 21:35

Ik heb een tijdje terug een Mophy Juice Pack Plus aangeschaft en daarmee kan ik de iPhone iets meer dan 1 keer extra laden. Ik denk niet dat ik die nog weer hoef gebruiken, want:

Ik heb de laatste beta ge´nstalleerd van iOS 5.1 en daarmee gaat de accu van mijn iPhone beduidend langer mee. Misschien moet je dus nog even wachten met die extra accu.
Mocht je toch een accu willen aanschaffen, bedenk dan ook dat daarmee de 'draagbaarheid' afneemt: de iPhone wordt er vaak beduidend zwaarder en groter van.

Mbt externe keyboards voor de iPhone: daar heb ik geen ervaring mee. Voor de iPad wel, mijn iPadhoes heeft er eentje ingebouwd. Gebruik hem slechts nu en dan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:28.