iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   B&W Zeppelin Mini dockingstation (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/109915-b-and-w-zeppelin-mini-dockingstation.html)

revian 17-01-12 18:30

B&W Zeppelin Mini dockingstation
 
Ik heb sinds een week of 2 een Bowers & Wilkins Zeppelin Mini, prachtig apparaat. Vanwege vakantie heb ik het ding helaas niet kunnen gebruiken en gister stopte ik mijn iPhone 4 (geen jailbreak) in het dockingstation.

Mijn iPhone wordt herkend door het apparaat (Lampje springt van rood naar blauw, zoals het moet), en begint op te laden.

Zodra ik echter muziek wil afspelen, doet de Zeppelin niets meer.. de muziek wordt wel via de iPhone afgespeeld en hij blijft opladen, maar de Zeppelin maakt geen contact.

Toen ik terug ben gegaan naar de winkel met dit probleem, had de medewerker zijn iPhone in hetzelfde apparaat gedaan en deze werkte prima. De iPhone van mijn broer werkt verder ook prima in het apparaat, alleen de mijne blijkt niet te werken.

Ik had wel problemen met het updaten naar iOS 5 begin November, maar zelfs nu na het wissen van mijn telefoon en opnieuw updaten (tevens met veel problemen) doet mijn iPhone het nog steeds niet in de Zeppelin.

Heeft iemand hier ook problemen mee gehad, en zo ja, hoe is het op te lossen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:28.