iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   iPhone-hoesje voor iPhone met bumper (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/115286-iphone-hoesje-voor-iphone-bumper.html)

Melanie1602 31-03-12 16:13

iPhone-hoesje voor iPhone met bumper
 
Hallo allemaal,

Ik krijg binnenkort mijn eerste iPhone en ik heb inmiddels de bumper al in huis. Omdat de iPhone mooi vind zoals hij is wil ik eigenlijk geen ander hoesje als alleen de bumper er overheen. Ik wil nog wel graag een hoesje die ik om mijn iPhone heen kan doen op de momenten dat ik hem in mijn tas (moet) vervoeren zodat hij niet kan beschadigen.

Nou zijn er ontzettend veel hoesjes te vinden voor de iPhone, behalve als je er ook al een bumper omheen hebt. Weet iemand van jullie waar ik die kan krijgen?

Alvast bedankt!

iWiefring 31-03-12 16:35

Misschien kan je er ook voor kiezen om gewoon een Slide-Case te halen. Hiermee blijft de iPhone zelf onaangeraakt, maar zit ie wel beschermd in het hoesje. En als je hem eruithaalt, dan ziet hij er gewoon uit zoals je 'm uit de doos zou halen. Anders kan ik je geen suggesties geven, excuses!

Melanie1602 01-04-12 10:24

Daar heb je inderdaad gelijk in. Het is alleen niet precies wat ik zoek. Het gaat mij erom dat ik hem kan beschermen als ik hem in mijn tas moet doen omdat ik bijvoorbeeld geen broekzakken heb of dat ik hem tijdens mijn voetbalwedstrijd zonder zorgen voor krassen o.i.d. op kan bergen in het hoesje in de tas meet waardevolle spullen. Het gaat dus echt om gering gebruik ervan.

Sarientje 01-04-12 12:16

Ik heb (voor mijn iphone 3GS) een hoesje van Golla die omheen de iphone + bumper zit.

http://productimages.wehkamp.nl/is/i...eeve-groen.jpg

Maar dan in het roze en met andere tekening op ;)
Werkt perfect.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:43.