iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   "This accessory is not made to work with Iphone" Oplossing? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/11714-this-accessory-not-made-to-work-with-iphone-oplossing.html)

Bosje 22-04-08 11:20

"This accessory is not made to work with Iphone" Oplossing?
 
Ik heb een tijdje geleden de ice link dock voor in de auto gekocht.
Deze accesoire is eigenlijk bedoelt voor de iPod maar werkt ook prima met de iPhone. iPhone word netjes opgeladen en via de fm transmitter krijg ik het geluid op de auto radio.

Probleem is dat wanneer ik de iPhone in het dock plaats de iphone de volgende melding geeft: "This accessory is not made to work with Iphone. Would you like to turn on Airplane Mode to reduce audio." Ik druk dan op nee en er is niks aan de hand.

Mijn vraag is: Is er een pakket dat deze melding weg haald en wellicht ook meteen naar de iPod overschakeld wanneer ik de iPhone in het dock zet?

Bij voorbaat dank,

Thomas.

Nikooos 22-04-08 12:01

 Verplaatst naar: iPhone Accessoires

avdwerf 11-05-08 20:12

Ik heb hetzelfde probleem! Alleen kan ik me niet herinneren wat ik erop heb gezet ofzo waardoor dat zou moeten komen. Keek vanmorgen op men telefoon en die melding stond er plotseling, en hij komt nu erg vaak in beeld, gewoon op willekeurige momenten... erg irritant dus... iemand een oplossing?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:51.