iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Iphone stereo dock (of werfradio?) met afstandsbediening draadloos (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/121721-iphone-stereo-dock-werfradio-afstandsbediening-draadloos.html)

Dbrown 11-07-12 13:12

Iphone stereo dock (of werfradio?) met afstandsbediening draadloos
 
Ik ben op zoek naar een stereo dock voor mijn iphone. Ik zou graag een stereo dock hebben die draadloos is (hoeft niet per sť, maar indien het kan zoveel te beter), met afstandsbediening en (dit hoeft niet per sť) die ik met een aux kabel kan aansluiten (op die manier hoef ik mijn iphone niet constant uit mijn cover te halen).

Kan ik dit vinden in een winkel in BelgiŽ? Of is het beter dat ik via internet koop?

Ik had persoonlijk al gedacht aan een werfradio (ik weet het, nogal een vreemd idee). Een vriend van me heeft dit namelijk meegenomen op een festival en was er toch onder de indruk van. De werfradio ging 4 dagen mee (speelde constant), kon radio spelen, kon je verbinden met je iphone met behulp van een kabel, koste maar 80euro en hij kon behoorlijk luid spelen. Het enige wat me weerhoudt om die werfradio te kopen, is dat je deze niet vanop afstand kan bedienen. Indien er een werfradio zou bestaan die je met afstandsbediening kan bedienen hoor ik het graag :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:37.