iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Automatisch slot uitschakelen in dock (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/123261-automatisch-slot-uitschakelen-dock.html)

Goldmember 12-08-12 18:45

Automatisch slot uitschakelen in dock
 
Ik heb een Tomtom carkit en mijn 3GS bleef altijd aan staan zodra je hem erin zette. Nu heb ik een 4S en die gaat na de ingestelde 3 minuten op slot. Reuze irritant als je tijdens het rijden eerst moet ontgrendelen.

Ik ging me afvragen hoe het dan bij de 3 geregeld was. Aangezien er geen stnadaard instelling voor is (bijv stay on while docked of zoiets), nam ik aan dat de Tomtom carkit app dat regelde. Maar bij Tomtom zeggen ze dat ik het in de instellingen van de telefoon moet zoeken. De app is hetzelfde gebleven. Maar nergens op het internet kan ik vinden hoe ik dan moet instellen wat ik wil. Veel gebruikers van docks met speakers vragen zich het ook af, ook zij moeten eerst ontgrendelen als ze hun muziek willen uitzetten.

Wie o wie?

IRom 31-08-12 19:46

1. ga naar instellingen>Algemeen>automatisch codeslot

2. verander de instellingen naar nooit nu gaat de iphone nooit automatisch meer op slot natuurlijk kan je dit ook weer terug veranderen.

Harley4 31-08-12 19:56

Of met behulp van activator, kan je aangeven wat de iphone moet doe zodra deze gedockt wordt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:03.