iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Carcomm en Icelink (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/12976-carcomm-icelink.html)

Bist 15-05-08 14:49

Carcomm en Icelink
 
Hoi,

Is de eerste keer dat ik hier iets post, maar dit kon ik jullie niet onthouden. Heb al een kleine maand een iphone. Aangezien ik zeer veel in de auto zit maakte ik altijd gebruik van een Icelink en een Ipod Nano. Zalig, lekkere muziek zonder kwaliteitsverlies. Nu over naar de iphone. Mijn grootste zorg was natuurlijk wat met muziek in de auto. Moet ik mijn nano houden? Is de iphone compatible met de icelink,.....

Na wat onderzoek en mails naar Icelink en carcomm geen antwoord. Het antwoord van Icelink (Dension) was. Contact us in June, we wille release a new version for the iphone. Nu, jullie zullen ook wel dat gevoel kennen IK WIL DIT NU.

Dus,

Ik heb me dus een Carcomm autoadapter en houder gekocht voor de iphone. Ongeveer een 90euro bij pdashop. Wat is nu het coole aan deze carholder? Wel, standaard is deze uitgerust met een PS2 achtige connector. En nu nog straffer. Deze kan je gewoon aansluiten op de Icelink adapter. Alles werkt perfect, en zonder geluidskwaliteit verlies. Dus als jullie op zoek zijn naar de ideale autohouder MET aansluit mogelijkheden via een icelink. Dit is de oplossing.

De Desion Icelink werkt perfect met de Carcomm autohouder. Weg met de ipod nano.

PS: Misschien weet iedereen dit al, maar schrijf het hier gewoon even neer omdat ik het nergens kon terugvinden.

Have fun en mijn excuses als dit een nutteloze post blijkt te zijn.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:41.