iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Cookoo watch lijkt waardeloze investering (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/135825-cookoo-watch-lijkt-waardeloze-investering.html)

LucPaquay 24-02-13 13:35

Cookoo watch lijkt waardeloze investering
 
Nadat ik eerst een iWatch (€ 349,-) had gekocht en er al na 2 dagen achterkwam dat dit een waardeloos accessoire is. Ben ik 2 maanden bezig geweest mijn geld terug te ontvangen van de Italiaanse makers. Zodoende waren mijn verwachtingen niet heel erg hoog op het moment dat ik de Cookoo Watch aanschafte.
Maar nu blijkt dat die geringe verwachting t.a.v. dit horloge zelfs te hoog gegrepen is. Het toestel blijkt helemaal niet te kunnen wat er beloofd is. Bovendien is het toestel nadat de connectie met de iPhone verloren gaat (omdat je even naar de keuken loopt voor een drankje!) volledig onbereikbaar.
Je krijgt het toestel vervolgens met geen mogelijkheid meer geconnect. Echt om radeloos van te worden.

Is Apple dan de enige fabrikant waar ik nog vertrouwen in kan hebben dat het goed komt? Zijn zij in staat een horloge te maken dat niet alleen de correcte tijd aangeeft maar ook goed uitziet en piept als er een mail of SMS binnenkomt. Het lijkt me eerlijk gezegd niet te veel gevraagd.
Als er iemand is die me een handleiding kan sturen waarmee ik het probleem dat ik ondervind kan oplossen zou ik erg erkentelijk zijn. Want er lijkt buiten reklameboodschappen over dit geweldige horloge nergens een behoorlijke manual te vinden.

Alvast bedankt voor alle tips.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:24.