iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Advies gevraagd IP camera icm iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/138306-advies-gevraagd-ip-camera-icm-iphone.html)

Richard Schmidt 18-04-13 08:41

Advies gevraagd IP camera icm iPhone
 
Ik ben op zoek naar een IP camera die ik kan besturen met mijn iPhone. Het moet mogelijk zijn om vanaf de iPhone beelden te bekijken, de camera te roteren, opnames te starten (zowel opslag op een SD kaart in de camera alsook op de iPhone zelf) en de camera moet via het Wi-Fi netwerk aangesloten worden (dus niet wired). De camera is voor binnengebruik.

Ik heb wat gegoogled en gezocht maar de beschrijvingen/reviews zijn vaak niet al te duidelijk. Wie heeft hands-on ervaring met een dergelijke camera en kan me een tip geven naar specifieke merken of modellen?

Alvast dank.

zwagger 18-04-13 09:52

Tenvis JPT3815W
 
Ik gebruik de Tenvis JPT3815W ip camera op mijn iPhone in samenwerking met het programma "reecam" of het eigen programma "Tenvis". Kan de camera besturen en opnames tot 120 sec op mijn iPhone starten. Zit geen sd kaart in deze cam, dus daar kan ik niks over zeggen. De camera kan wel beweging detecteren en vervolgens snapshots uploaden en ook emailen in een zelf in te stellen tijdsbestek..

Camera werkt perfect op Wi-Fi..
Gr
Arno

Richard Schmidt 21-04-13 10:49

Dank voor tip. Ga ik naar kijken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:41.