iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   iphone5 lightning naar mini USB? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/140500-iphone5-lightning-naar-mini-usb.html)

Kultipultie 13-06-13 10:55

iphone5 lightning naar mini USB?
 
Hey,ik heb op de moto een connectie MINI usb (geen micro usb) aansluiting gemaakt,toen was dat voor mijn gps,nu wil ik mijn iphone5 in de plaats gebruiken,een aantal apps zijn zeer handig op de moto,bellen,coyote,wikango,motosmarty:)... maar de batterijen trekken op niks:mad: en ik moet de helderheid volledig opzetten.
Ik heb al eens een connectie mini usb->micro en dan micro->lightning geprobeerd maar ingenieus ze zijn bij Apple:mad: gaat dat dus niet,één enkele connector lightning->mini usb is nergens te vinden (en dan moet het nog werken)
Ik zou ookde kabel die ik op de moto heb kunnen vervangen door eentje van Apple zelf maar ken de bedrading niet om deze te verbinden...heeft iemand dé oplossing?:confused:
Bedankt alvast voor enige voorstellen

Guest-20180925190238 13-06-13 11:01

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Kultipultie (Bericht 899127)
...maar ken de bedrading niet om deze te verbinden...heeft iemand dé oplossing?:confused:

Hey, succes gewenst. :)

Lightning Connector - The iPhone Wiki

Kultipultie 13-06-13 11:10

tip van Timosa
 
Hey timosa,bedankt,ik zal er es een studie moeten van maken want het lijkt me nogal technisch (ook een technische vraag gesteld hé:d) hopelijk geraak ik er uit!
grtz

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 13 juni 2013 om 11:25 ----------

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Kultipultie (Bericht 899131)
Hey timosa,bedankt,ik zal er es een studie moeten van maken want het lijkt me nogal technisch (ook een technische vraag gesteld hé:d) hopelijk geraak ik er uit!
grtz

Ik heb bij een oud kabeltje van een i-pod4 de ontmanteling stukje verwijderd en enkel de zwarte en rode niet door geknipt,ik test nu op deze nog op te laden is en heb nog verbinding,dus ik vermoed dat ik enkel de rode en zwarte zal nodig hebben om aan de moto te bevestigen:)...

Kultipultie 13-06-13 13:15

het volgende heb ik nu geprobeerd,ik heb de mini usb er af gehaald en een female usb in de plaats,uitslag...gps met usb kan ik aansluiten en laad op,i-phone met normale kabel naar female usb.......noppes!:mad:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:54.