iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   USB stroomadaptor van iPhone 4 voor iPhone 5S? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/149385-usb-stroomadaptor-iphone-4-voor-iphone-5s.html)

Azertyke 16-12-13 22:27

USB stroomadaptor van iPhone 4 voor iPhone 5S?
 
Hallo!

Ik neem binnenkort een iPhone mee uit Amerika, maar zoals geweten gebruiken ze daar een andere stroomadaptor. Nu stelde ik me de vraag of ik in plaats van een nieuwe stroomadaptor te moeten kopen hier in België ik ook niet gewoon de USB stroomadaptor van mijn huidige iPhone, de 4, kan gebruiken? In combinatie met de lightning kabel natuurlijk. Ik heb ook ooit nog zo'n goedkope 'Chinese' USB adaptor gekocht, zou ik die eventueel ook kunnen gebruiken?
Ik ben er zeker van dat dit zal werken, maar ben een beetje terughoudend in die zin dat ik de 5S liefst zou 'soigneren', zoals dat hier in België heet.
Kort gezegd vroeg ik mij dus af of het kwaad zou kunnen een oude en/of 'Chinese' stroomadaptor te gebruiken in combinatie met de vernieuwde lightning kabel?


Enorm bedankt!

wouter1981 17-12-13 08:24

De originele Apple iPhone 4 lader lader kun je ook zonder problemen voor een iPhone 5S gebruiken. Met een goedkope 'chinese' adapter moet je oppassen. Vaak zijn ze zo goedkoop omdat ze niet gekeurd zijn. Mijn advies met betrekking tot voedingsadapters is dan ook; gebruik alleen originele laders.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:35.