iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Iphone 5s scherm zelf vervangen, halve beeldscherm reageert niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/170180-iphone-5s-scherm-zelf-vervangen-halve-beeldscherm-reageert-niet.html)

isaatje8 04-01-16 21:20

Iphone 5s scherm zelf vervangen, halve beeldscherm reageert niet
 
Zoals de titel al zegt. Mijn iPhone 5s was wezen zwemmen en daardoor waren er veel onderdelen kapot gegaan. Ik heb de defecte onderdelen vervangen en er opnieuw ingezet. Daarnaast was het beeldscherm ook defect.

Ik lees veel dat je niet aan je iPhone moet prutsen als je geen ervaring hebt, hierbij wil ik zeggen dat ik wel enig ervaring heb met elektronica repareren e.d.

Nu heb ik een nieuw beeldscherm gekocht en heb ik goed gekeken of alle connectoren goed aangesloten waren, dit is wel het geval.

Echter, als ik mijn mobiel aandoe, reageert alleen de rechterkant van het scherm. Toen ik hem probeerde te rebooten, reageerde de iPhone ook niet.

Iemand tips, of goede raad voor mij?

Otje82 06-01-16 12:24

Als een telefoon gezwommen heeft weet je nooit wat voor rare mankementen er aan het licht komen. Zou niet zomaar onbeperkt schermpjes blijven vervangen kan een dure hobby worden.

suzuki2002 17-01-16 12:17

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Otje82 (Bericht 1015040)
Als een telefoon gezwommen heeft weet je nooit wat voor rare mankementen er aan het licht komen. Zou niet zomaar onbeperkt schermpjes blijven vervangen kan een dure hobby worden.


Klopt helemaal , je zal deze minimaal ultrasoon moeten reinigen .
Dit om verdere problemen te voorkomen .


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:38.