iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Ervaringen CarPlay Opel Astra (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/171563-ervaringen-carplay-opel-astra.html)

kouwie 12-03-16 10:50

Ervaringen CarPlay Opel Astra
 
Sinds een week in het bezit van een Opel Astra, uitgerust met CarPlay.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen want bij mij werkt het verre van goed. Wanneer ik mijn telefoon niet aansluit heb ik geen enkel probleem met het systeem, maar zodra ik CarPlay wil gebruiken begint de ellende.

Het systeem wordt tergend traag en "hangt" zichzelf op waardoor het systeem zichzelf gaat rebooten. Soms na 5 minuten soms na een half uur. Uiteraard reeds meerdere firmwares en telefoons geprobeerd maar bij allemaal hetzelfde probleem.

Ik denk zelf dat het te maken heeft met de activatie van Siri, gezien veiligheid kan je alleen je muziek starten via Siri (heel irritant met meer dan 800 albums) en hiervoor gebruik je dezelfde knop als het standaardsysteem. Na 2 of 3 keer dit te gebruiken verschijnt Siri wel in beeld, echter blijft alleen een streep en kan geen commando's meer geven. Hierna is het wachten dat het systeem zich opnieuw gaat opstarten.

Voor volgende week al een afspraak met de dealer staan, maar vraag me af of dit iets gaat opleveren.

Ik hoor graag jullie ervaringen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:15.