iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   iPhone 6s plus onderste speaker kraakt (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/176195-iphone-6s-plus-onderste-speaker-kraakt.html)

Exe33 18-03-17 13:50

iPhone 6s plus onderste speaker kraakt
 
Hoi,

Van het ene op het andere moment komt er slecht geluid uit de onderste speaker van mijn iPhone 6s plus. Als je hem harder zet, dan begint het geluid echt te kraken, hoe lager de tonen zijn, hoe erger het wordt.

Ik denk dat de speaker stuk is. Heeft iemand hier deze speaker weleens laten vervangen en zo ja, waar en wat kostte dat?

Mijn iPhone heb ik los bij t-mobile gekocht. Nu vraag ik me af of dit onder garantie zal vallen. Maar als ik hem naar hen stuur, dan zit ik waarschijnlijk weken zonder telefoon en dat is zowel privé als zakelijk echt niet handig.

Daarom vraag ik me ook af of ze hem bij een Apple store kunnen vervangen, dat ik bijv. na een uurtje terug kan komen en wederom: wat het dan zou kosten.

Nu kan ik moeilijk gaan doen om ze te proberen te bellen (heb ik al eens gedaan, dat duurt altijd even), of ik vraag of iemand hier al eens een kapotte speaker heeft gehad en hoe hij/zij dat opgelost heeft.

Vast bedankt voor het meedenken!

trimix 19-03-17 12:03

denk als je hem naar t-mobile opstuurt je een leen toestel krijgt en aangezien er nog garantie op zit zou ik er niet mee naar een of andere gsm shop gaan of evt zelf proberen te repareren alhoewel de onderste speaker redelijk makkelijk te vervangen is


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:13.