iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   iPhone X hoesjes (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/180733-iphone-x-hoesjes.html)

wvy 14-02-18 12:11

iPhone X hoesjes
 
Hoi,

Ik heb nu een tweetal maanden een iPhone X in gebruik.

Heel tevreden over het toestel .. enkele kinderziektes waar ik best mee kan leven ... Echter heb ik één belangrijke opmerking:

Uiterlijk is het een heel mooi toestel maar kwetsbaar vanwege het glas. Daarom zit het bij mij in een origineel Apple hoesje. Maar dan verliest de X nu juist zijn pracht en praal als uiterlijk. Nooit heb je het 'gevoel' dit design toestel in handen te hebben.

Op zich is dit heel jammer. Als ik het toestel al eens uit zijn hoesje haal dan pas voel je 'the X' in je handen .. en ik mis dit wel.

Zijn er nog bij jullie met dit gevoel, hebben jullie een passende oplossing gevonden? Er zijn heel veel hoesjes op de iPhone-markt .. maar je toestel 'verdwijnt' erin .. en net dat Apple zoveel waarde heeft aan het uiterlijk / design.

:cool:

Popsie 14-02-18 16:39

Caudabe !

Heeft enkele prachtige hoesjes die de X volledig tot zijn recht doen komen.
Ik heb de Lucid Clear en The Veil.
Ga je zeker tevreden over zijn.
Wel enkel te bestellen rechtstreeks in de US (volgens mij toch), maar na een paar dagen liggen ze al in je brievenbus (in B met b-post)
Mvg,
Yves


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:17.