iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Crumpler Le Royale - niet kopen voor 3G! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/18637-crumpler-le-royale-niet-kopen-voor-3g.html)

El Bautista 09-08-08 21:14

Crumpler Le Royale - niet kopen voor 3G!
 
4 Bijlage(n)
Een dag voordat ik mijn 3G mocht ontvangen, ontving ik via pdashop.nl de door mij bestelde Crumpler Le Royale (zie laatste foto). Volgens pdashop.nl geschikt voor de 3G iPhone (zie screenshot van pdashop.nl, via google's cache want inmiddels is ie volgens hen niet meer geschikt voor de 3G).

Na een week gebruik te hebben gemaakt van dit (te kleine) 'beschermhoesje' is de achterkant van mijn nieuwe 3G geheel bekrast (zie bijgevoegde foto's). Het 'beschermhoesje' veroorzaakt dus krassen die het juist dient te voorkomen!

Ik ben benieuwd hoe pdashop.nl mij gaat compenseren.

Dani1 10-08-08 01:32

wow.. das echt lullig ja..vind wel dat hun enige aansprakelijkheid hebben, aangezien zei zeiden dat het voor de 3G was.. heb je het doosje nog waar het eventueel opstond, of de bon? zou iig een screenshot maken van de google cache waarin dit nog opgeslagen stond..

curmie 10-08-08 11:21

Zo hier ben je echt goed ziek van!!!
Bedankt dat je het even meld hier want ik moet er niet aan denken dat je je nieuwe foon wil beschermen en dan zoiets krijgt..
Ben benieuwd hoe de PDAshop dit gaat aanpakken naar jou toe?

dedafmonteur 10-08-08 13:17

dit word nog een zooi dan,want dit willen ze zeker gaan uitzoeken. en het zal me niks verbazen als je nog wel eens een paar weken moet wachten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:03.