iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   AirPods Pro vallen uit mijn oren (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/187803-airpods-pro-vallen-mijn-oren.html)

Maxdb 26-11-19 19:21

AirPods Pro vallen uit mijn oren
 
Hallo beste lezers,
Ik heb een vraag: onlangs AirPods Pro aangeschaft. Moet toegeven, ben nooit echt fan geweest van oordopjes met siliconen oorkussentjes, maar wie niet waagt wie niet wint. Lang verhaal kort, maar ze vallen me elke keer uit. Alle maten al geprobeerd.

Maat L kan ik niet in mijn gehoorgang kwijt. Maat M en S wel, maar vallen gewoon uit. Het is net alsof ze niet vacuüm willen zuigen in mijn gehoorgang én dat ze niet achter / tegen mijn oorschelp aan willen blijven zitten. De achterkant draait als het ware naar buiten toe, waardoor ik ze steeds verder uit mijn oor voel glijden.

Heeft iemand misschien tips? Of oorkussentjes op Aliexpres of soortgelijk gevonden? (Sorry als ik reclame aan het maken ben, dat is zeker niet mijn intentie) Als ik siliconen dingen eraf haal en zo in mijn oor stop, zitten ze namelijk als gegoten. :rolleyes:

cindyxo 15-01-21 14:15

oortjes vallen uit mijn oren
 
Hoi Max, ik heb precies hetzelfde. de normale AirPods zitten gewoon perfect, maar toen ze stuk gingen heb ik besloten om de Pro's te halen. nu vallen ze alle 3 de maten uit mijn oren. Heb jij inmiddels al een oplossing hiervoor gevonden? ik hoor het graag :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:32.