iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Problemen met Invisible Shield (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/19172-problemen-invisible-shield.html)

Yash100 16-08-08 13:30

Problemen met Invisible Shield
 
Ik heb zo'n twee weken gelden mijn Invisible Shield om mijn Iphone 3G geplakt en was er in het begin niet zo tevreden mee, maar zag om veel filmpjes dat de bubbels na dagen of weken zouden verdwijnen. Die bubbels zijn bij mij op de achterkant niet zo'n probleem (heb ze bijna niet), behalve de hoekjes achterin dan. Daar zitten ze nog wel. Maar mijn grote probleem is de voorkant. Ik zie nu dat er allemaal verticale strepen op mijn scherm zitten. Dit is meestal goed te zien als ik aan het browsen ben.
Ik wilde eigenlijk twee dingen weten. Ten eerste met een hoeveel Megapixel camera kan ik dit het beste fotograferen. Ik heb er zelf geen één, dus moet er één gaan lenen. Mijn zus heeft een 8 Megapixel camera. Zou het hiermee kunnen?.

En ten tweede, ik ben best tevreden mijn de bescherming die de Invisible Shield biedt, en zou graag een nieuwe willen hebben.Hebben andere forumleden ervaring bij het aanvragen van een nieuwe Invisible Shield?

jeffreyk 18-08-08 22:15

je kan het makelijk met een 8megapixel camera fotograveren maar het heeft ook met het licht inval te maken


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:37.