iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Pioneer X1BT Autonavigatie met iPod Adapter (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/2142-pioneer-x1bt-autonavigatie-ipod-adapter.html)

elifafd 11-11-07 08:04

Pioneer X1BT Autonavigatie met iPod Adapter
 
Ik heb in de auto een Pioneer X1BT navigatie, radio telefoonsysteem met een iPod adapter.
Zodra ik mijn iPhone ontvangen had heb ik hem natuurlijk direct getest met de Pioneer. Alhoewel de iPhone aangeeft dat het accessoire niet compatible is werken alle functies, telefoonfunctie (via BT) en de iPodfunctie via de kabel.

walberg 22-11-07 19:33

Dus voor alle duidelijkheid (ik heb nog geen Iphone) de iphone blijft in de jaszak zitten en als de telefoon gaat, dan neemt de avic het gesprek over?

Dat zou mooi zijn, ik heb nu een x1bt en een nokia 73 werkt perfect maar ik wil absoluut de handsfree functie ter beschikking hebben. (echte handsfree dus ook automatisch opnemen als er gebeld wordt).

Volgens info dat ik elders heb gelezen zou Apple namelijk alleen de comfuncties op de bluetooth uitgeschakeld hebben.

Bob.

ferryl65 10-02-08 10:39

Hoe zit het eigenlijk met de microfoon, kan er een externe microfoon aangesloten worden op de X1 ? Heb zelf de X1 zonder bluetooth maar wil de bt unit erbij aanschaffen.

ferryl65 04-03-08 09:10

Bluetooth unit aangeschaft, er zit daar dus een microfoon bij, helaas werkt de unit niet op mijn x1 omdat het een oudere model is, dus toch maar de X1BT aangeschaft, werkt wel nu ;-) alleen het automatisch aanmelden en telefoonboek werkt niet, mischien dat er volgend jaar een update komt hiervoor


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:09.