iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   JVC HA-KX100 iPhone headset ervaringen? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/26035-jvc-ha-kx100-iphone-headset-ervaringen.html)

4remi4 28-11-08 12:59

JVC HA-KX100 iPhone headset ervaringen?
 
Hallo,

Vandaag (black friday!) is in de Apple store de JVC HA-KX100 headset JVC HA-KX100 in-ear headset voor iPhone - Apple Store (Nederland) in de aanbieding.

Ik kan er op internet alleen geen reviews van vinden. Heeft iemand ervaring met deze headset en zo ja, wat was jou ervaring?

- Audiokwaliteit?
- Robuustheid?
- Draagcomfort?
- Occlusion effect?
- Microfoon kwaliteit?

En als je fan van een andere headset bent; welke headset zou jij aanraden als je een andere zou moeten kopen in dezelfde prijscatagorie?

Ik ben benieuwd!

276159 02-02-10 19:09

Beetje late reactie, maar ik heb deze oordoppen. Net afgewerkt, geluid zeer goed met vergelijking tot de Apple dingen. Bass van de muziek komt lekker door, en mensen om je heen horen niet wat jij op hebt staan. Bellen met deze dingen is een no-go, want doordat ze in je oor zitten hoor je jezelf 80x praten.

Heb alleen een probleempje met het rechter oortje. Van deze is het geluid zwakker dan de linker sinds vandaag, dus ga kijken of ik hem nog in kan ruilen tegen een nieuwe. Probleem is alleen dat ik hem in Geneve gekocht heb, dus hopelijk dat JVC Nederland niet moeilijk doet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:09.