iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Wat is de dunste siliconen case (3G)? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/28627-de-dunste-siliconen-case-3g.html)

hans-wouter 16-01-09 15:10

Wat is de dunste siliconen case (3G)?
 
Ik ben op zoek naar de dunste siliconen (of ander materiaal) case zodat mijn iphone tegen een stootje kan.

Wie weet welke de dunste is die verkrijgbaar is?

Groeten,
Hans

Runaque 16-01-09 16:33

Ik heb er mij eentje van More.thing.com besteld, zie link hieronder.

Ultra Slim Silicone Case for iPhone3G [ AP05-005 ]

De prijs valt reuze mee, ik heb er ineens twee besteld omwille van de verzendkosten, voor het tot bedrag (24€) koop ik er heus geen 2 in de winkel. Nu heb ik een dual skin van Proporta en die is anders ook goed, maar zeker niet dun en door de dubbele laag zit er regelmatig vuil tussen en dat wil ik niet meer, vandaar mijn aankoop bij More.thing.com.

Runaque 20-01-09 12:21

Ik heb de cases van More.thing vandaag aangekregen en ben er tevreden over, de afwerking is wat minder (camera- en koptelefoongat zijn niet 100% rond) dan de "dure" cases die je in de speciaalzaken koopt, maar van pasvorm passen ze perfect en voelen heel goed aan.
De ultra slim voelt heel dun aan en tegelijk ook stevig, de andere die ik gekocht heb is wat dikker en voelt uiteraard ook heel stevig aan. Daarmee wil ik besluiten dat dit geen verkeerde koop is geweest. Bij de ulta slim is de print van de iPhone op de rug zichtbaar door de case heen, wat voor velen allicht wel een pluspunt is. ;)

Runaque 21-01-09 01:00

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Stephanie Robbertsen (Bericht 246622)
De cases van More Thing zijn in Nederland ook te koop via iPhone Compleet || maak je iPhone 3G compleet - iPhone compleet. De prijzen zijn meestal iets lager en de verzendkosten zijn 1,50. Het merendeel van de cases is op voorraad.

Groet,
Stephanie

Zet de site van more.thing eens in €uro's, dan zie je dat ze gemiddeld 2€ goedkoper zijn, bestel je twee of meerdere cases, dan doe je je voordeel tov die site die je vermeld. Ik heb een week op mijn pakje moeten wachten, wat niet slecht is als je weet dat het van Hong Kong komt.

koekeloer 21-01-09 02:39

die ultra slim case lijkt erg veel op de iluv welke je bij de mediamarkt voor net onder de 20 euro kan halen, net een condoompje :p

hans-wouter 26-01-09 17:38

Ik heb nav Runaque's post bij More-Thing.com een ultra slim case besteld.

Heb het net ontvangen, uit Hong Kong inderdaad en het is precies wat ik bedoelde, ben er dus blij mee. Heb gelijk ook de portable speakers gekocht die ze aanbieden, ook een aanrader voor slechte 18 dollar.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:56.