iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   iPhone 3G iPod-functie in BMW 1-serie probleem (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/29234-iphone-3g-ipod-functie-bmw-1-serie-probleem.html)

dbreuning 27-01-09 13:21

iPhone 3G iPod-functie in BMW 1-serie probleem
 
Beste iPhoneclubbers,

sinds gisteren heb ik een iMac 20" gekocht (bij de Mediamarkt met 19% BTW-korting! :D). Bij het installeren en instellen van de iMac dus ook mijn iPhone 3G gekoppeld en alles is goed verlopen. Nu stapte ik vanochtend in mijn auto (BMW 1-serie 2009 model) en probeerde ik via de USB-AUX-kabel die ik van BMW gekocht heb voor de iPhone muziek af te spelen maar geeft het iDrive systeem aan dat er geen compatibele audio is gevonden op de iPhone. Ik heb ergens gelezen, en kan het niet meer terug vinden, dat wanneer je een Mac-geformatteerde iPhone of iPod aansluit het iDrive systeem van BMW de songs e.d. dus niet meer herkend.

Na wat zoeken op dit forum kom ik alleen dingen tegen over niet werkende bluetooth verbindingen op een BMW met iPhone. Dit werkt bij mij gewoon perfect. Alleen zit de iPod functie/muziek afspelen via iDrive nu even tegen. De auto heb ik vanochtend al wel even uit en weer aan gezet na het aansluiten van de iPhone maar dat heeft nog niet mogen baten.

Heeft iemand een idee, tips of tricks? Alvast bedankt!

Dompie 25-07-09 12:55

Dit zelfde probleem heb ik ook met mijn BMW 3 Touring. De iPhone 3gs laadt wel op, maar zit mij device niet als muziek medium!

Graag tips of ervaring. Bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:06.