iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Gorilla tube voor de iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/30388-gorilla-tube-voor-de-iphone.html)

Brian_NL 18-02-09 14:07

Gorilla tube voor de iPhone
 
Niet alleen in de luchtvaart industrie maken ze gebruik van Carbon Fiber maar sinds kort ook de Duitse firma Gorilla in Berlijn. Ze doen niets in de luchtvaart en bouwen ook geen race auto's van Carbon fiber maar maken iPhone tubes van het hoogwaardige, duurzame en vooral lichte materiaal. Sinds afgelopen weekend gebruiken wij de Gorilla Tube en dat is even wennen want de tube heeft een industriële uitstraling en is qua gebruik even wennen.
http://4.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...hf8/s320/1.jpg
De Gorilla tubes zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: de Carbon en de Nature Edition. Ze worden gemaakt van koolstofvezel met versterkte kunststof. Dit materiaal is super sterk, licht maar erg duur. Dat is ook de reden waarom het alleen terug te vinden is in high-end producten. Perfect voor een iPhone hardcase die bestand moet zijn tegen dagelijkse omstandigheden en daarnaast ook nog eens een exclusieve uitstraling heeft. De tube is na een wenperiode van enkele dagen ook handig in gebruik.
http://2.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...0qo/s320/3.jpg
De tubes worden met de hand gemaakt in Berlijn en worden gratis verzonden binnen Europa. Dat mag ook wel want de door ons geteste tube kost € 79.99. Dat is veel geld voor een iPhone hoesje en onze eerste reactie was ook dat, dat net zoveel is als de prijs van een iPhone 3G in combinatie met een abonnement. De Gorilla tube komt in een keurige verpakking met een magneet sluiting. In de doos zit een mini beschrijving waarop staat dat de iPhone er bij eerste gebruik nogal stroef in gaat. Dat klopt en wij moesten in het begin hard duwen om de iPhone 3G in de tube te krijgen. De iPhone 2G past prima. Na verloop van tijd schuift de iPhone 3G makkelijker in de tube. Hij moet als het ware even "inslijten".
http://4.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...Dhw/s320/2.jpg

De dikte van de tube is iets dikker dan een creditcard. De boven en de onderkant zijn open en het maakt niet uit aan welke kant je de iPhone in de tube stopt.
http://2.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...XUI/s320/4.jpg
Aan de zijkant zitten twee flipstraps. Door de iPhone in de tube te duwen komt er door de band een lus onder de iPhone. Door aan het uiteinde van de band te trekken (mooi afgewerkt met Gorilla logo) komt de iPhone weer uit de tube. Het systeem is eenvoudig en werkt prima.
http://2.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...fTE/s320/5.jpg
De band laat ruimte over voor de luidsprekers van de iPhone 2 en 3G zodat oproepen goed te horen zijn. Dat is bij andere hoesjes vaak niet het geval.
http://3.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...Fcw/s320/6.jpg
Aan de bovenkant is de hoofdtelefoon aansluiting goed bereikbaar en de aan en uit knop. Het ontwerp van de tube is goed doordacht en de iPhone kan er niet zomaar uitvallen.
http://1.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...B7k/s320/7.jpg
De iPhone blijft ook goed in de tube zitten doordat er in de binnenkant vilt zit. Dit voorkomt krassen op de iPhone.
http://3.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...YYE/s320/8.jpg
De Gorilla tube links met de iPhone in de tube, rechts met de flipstrap zichtbaar als de iPhone uit de tube is. Onder een doorsnede van hoe het flipstrap systeem in de tube verwerkt is.
http://4.bp.blogspot.com/_5Jt8e3kFke...rF8/s320/9.jpg
De tube is qua vormgeving, design en materiaal erg mooi maar vooral duurzaam en zeer sterk. Wij realiseren dat een hoesje van bijna 80 euro in tijden van economische crisis veel geld is maar daar tegenover staat dat je met de Gorilla tube in een keer klaar bent voor de gehele levensduur van je iPhone. Wij verslijten ongeveer 4 dertig euro iPhone hoesjes per toestel per jaar en dat is uiteindelijk kostbaarder dan één Gorilla Tube.


Ik vind het er schitterend uitzien, alleen vind ik 80 euro een hoop geld.
Iemand een idee waar ik hem goedkoper kan krijgen:D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:52.