iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Mophie Juice Pack Air icm iPhone 3G met Invisible Shield (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/34143-mophie-juice-pack-air-icm-iphone-3g-invisible-shield.html)

Yash100 14-05-09 10:35

Mophie Juice Pack Air icm iPhone 3G met Invisible Shield
 
Best jongens,
ik heb vanaf begin al een Invisible Shield op mijn iPhone 3G en besteld deze week de Mophie Juice Pack Air. Voordat ik deze bestelde, heb ik contact gehad met Mophie of de Invisible Shield nog een probleem zou opleveren en ze zeiden van niet.
Welnu, ik heb eergisteren deze binnen gehad en gelijk geprobeerd. Deze ging heel stroef om de iPhone heen, maar ik kreeg het grote gedeelte(onderkant) niet meer eraf. Ik ben hierop naar twee Resellers geweest en durfde mij ook niet te helpen ,omdat ze bang waren om het te beschadigen. Uiteindelijk heb ik het eraf gekregen met een mes. Ik heb heel voorzichtig gedaan, maar mijn Iphone is licht beschadigd bij de speakers en de Mophie ook. Ik heb hierop Mophie gemaild, maar ze reageren niet,terwijl mijn eerdere ervaringen waren dat ze binnen een aantal uren een mailtje terug stuurde.
Mijn vraag is wat te doen?. En heeft iemand ook deze ervaring?.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:25.