Nieuwe oordopjes/hoofdtelefoon, welke?

Nieuwe oordopjes/hoofdtelefoon, welke? discussie in iPhone accessoires en onderdelen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Op mijn Ipod Touch passen mijn Sony MDR-EX71 oordopjes perfect. Is de oordopjes aansluiting op de iPhone anders dan die van de Ipod ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone accessoires en onderdelen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 1 April 2008, 20:22
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 31
Standaard Nieuwe oordopjes/hoofdtelefoon, welke?

Hallo allemaal,

Op mijn Ipod Touch passen mijn Sony MDR-EX71 oordopjes perfect.
Is de oordopjes aansluiting op de iPhone anders dan die van de Ipod Touch?

Groeten,
Joeri
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 April 2008, 21:28
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

 Verplaatst naar: iPhone Accessoires

Niet om vervelend te doen, maar hoe kom je erbij om dit in het video-subforum te vragen??
  #3  
Oud 2 April 2008, 08:34
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 59
Standaard

Waarschijnlijk passen je dopjes niet dit doordat de ingang voor de "echte" ingang dunner is.
Je zult dus een stukje weg moeten schrapen zie deze foto:


Deze foto is overigens niet van mij maar van Puncz op het got.net forum
  #4  
Oud 2 April 2008, 19:33
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
 Verplaatst naar: iPhone Accessoires

Niet om vervelend te doen, maar hoe kom je erbij om dit in het video-subforum te vragen??
Ik heb geen idee. Ben niet helemaal helder geweest bij het plaatsen denk ik
  #5  
Oud 2 April 2008, 19:48
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pr0ximus Bekijk bericht
Waarschijnlijk passen je dopjes niet dit doordat de ingang voor de "echte" ingang dunner is.
Je zult dus een stukje weg moeten schrapen zie deze foto:


Deze foto is overigens niet van mij maar van Puncz op het got.net forum
Bedankt voor je reactie. Kan ik hem gewoon met een stanleymesje wegsnijden of is het beter om het op een andere manier te doen
  #6  
Oud 2 April 2008, 22:21
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 59
Standaard

stanley mesje 'will do' ik heb de mijne ookal geprepareerd, voor als mijn iPhone (ooit een keer) binnen komt.
  #7  
Oud 3 April 2008, 14:51
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 230
Standaard

De ingang van de iPhone is idd anders dan de ipod touch maar je kan je oordoppies ''aanpassen'' wat hierboven erges staat
  #8  
Oud 4 April 2008, 11:42
jornve's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 13
Post

Je moet niet met de Aansluiting zelf knoeien, maar met de Oortjes zelf. Is veel gemakkelijker en sneller dan met de aansluiting te knoeien. Je moet je originele iPhone oortjes uit elkaar halen, en de 2draadjes los solderen. Dan neem je je (nieuwe) oortjes en je doet hetzelfde. Nu heb je 2oortjes en 2draden. Neem de oortjes die je wilt voor je Iphone, en maak die vast aan de kabel die in de Iphone past. Nu heb je ideale oortjes, en je verliest je knopje niet voor naar een volgend nummer te gaan enzo......
  #9  
Oud 26 May 2008, 19:52
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

ik denk dat aan je oordopjes ligt. of probeer wat vuil de plek te halen waar je, je oordopjes in doen. doe dat wel voorzichtig!!
  #10  
Oud 26 May 2008, 22:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2008
Locatie: Tiel
Berichten: 63
Standaard

iPhone oordopjes gaan vrij snel kapot dus ik vrees voor jou dat je een nieuwe zal moeten kopen.
  #11  
Oud 29 May 2008, 16:53
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Mijn microfoon doet het niet meer.. heb net een mac store gebeld en zij verkopen ze niet in nederland.

weet iemand van jullie een bijv. duitse site waar ik de oordopjes wel kan bestellen?
  #12  
Oud 29 May 2008, 17:25
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

ik heb ook welles dat ik niet mijn nummers op pauze kan zetten of kan skippen... later doet ie het gewoon weer.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #13  
Oud 29 May 2008, 17:39
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Mijn microfoon doet het niet meer.. heb net een mac store gebeld en zij verkopen ze niet in nederland.

weet iemand van jullie een bijv. duitse site waar ik de oordopjes wel kan bestellen?
ik weet niet waar je woont, maar ik dacht dat bij de Apple Storeicon bij amsterdam centraal je iPhone oordopjes gewoon kon kopen.
  #14  
Oud 29 May 2008, 20:13
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

ik woon in amsterdam en had ook de Apple Storeicon bij het centraal (prins henrikkade) opgebeld en die vertelden mij dus dat ik ze daar niet kon kopen en ook niet kon bestellen. volgens hen zou ik op de een of andere manier contact moeten opzoeken met een apple dealer in een land waar ze dat apparaat wel verkopen..
  #15  
Oud 29 May 2008, 21:09
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Als je een nieuwe headset wil zou ik hier zijn alsk jouw was,
https://forum.iculture.nl/f51/i...origineel.html
  #16  
Oud 30 May 2008, 18:12
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
ik woon in amsterdam en had ook de Apple Storeicon bij het centraal (prins henrikkade) opgebeld en die vertelden mij dus dat ik ze daar niet kon kopen en ook niet kon bestellen. volgens hen zou ik op de een of andere manier contact moeten opzoeken met een apple dealer in een land waar ze dat apparaat wel verkopen..
o volgens een vriend van mij kon je het er gewoon kopen
  #17  
Oud 31 May 2008, 00:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Locatie: Rotselaar (Belgium)
Berichten: 183
Standaard

je moet eens voorzichtig met je nagel tussen dat spleetje gaan van dat knopje, en die 2 delen een beetje uit elkaar duwen.

dat deed het mij terug werken...

je voelt dan ook dat je minder hard moet duwen om te skippen
  #18  
Oud 1 June 2008, 16:55
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 37
Standaard

sorry misschien domme vraag maar hoe skip je dan een nummer met die oortjes van de iPhone? als ik erop klik kan hij alleen maar opnemen/ophangen of play/pause..

moet je op een andere manier drukken om hem te laten skippen van nummer?
  #19  
Oud 1 June 2008, 16:56
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Janh078 Bekijk bericht
sorry misschien domme vraag maar hoe skip je dan een nummer met die oortjes van de iPhone? als ik erop klik kan hij alleen maar opnemen/ophangen of play/pause..

moet je op een andere manier drukken om hem te laten skippen van nummer?
om naar een volgend nummer te gaan moet je, 2x erop drukken
  #20  
Oud 1 June 2008, 16:58
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 37
Standaard

ooh oke, dankjewel
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe oordopjes voor iPhone 4 rensiejjj iPhone accessoires en onderdelen 4 30 July 2010 21:55
Op zoek naar nieuwe in-ear oordopjes h0tsh0t iPhone accessoires en onderdelen 8 31 August 2009 21:30
Welke oordopjes gebruik jij en wat is je ervaring? juliantomoriati Archief 2 8 August 2009 09:37
de nieuwe in-ear oordopjes van Apple mysense iPhone accessoires en onderdelen 15 16 December 2008 10:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:38.