iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Iphone 2G accessoires end-of-life ? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/38842-iphone-2g-accessoires-end-life.html)

LaurentBE 06-07-09 14:45

Iphone 2G accessoires end-of-life ?
 
Dom vraagje misschien, maar ik merk dat op diverse sites het accessoire aanbod voor de iPhone 2G stilaan niet groot meer is of niet meer in stock komt. Ik had dat al eerder opgemerkt toen ik in februari in New York was. Mooie Apple store daar op 5th avenue, maar aan de muur met de accessoires, enkel 3G hoesjes.
Ik begrijp dat ze het nieuwere 3G/3GS model zoveel mogelijk willen promoten, maar is het ook de bedoeling het volledige 2G accessoire gamma uit de handel te halen? Ik vergelijk het met een auto : als ik vandaag een auto koop, kan ik daar binnen 1 2 jaar toch nog vlot accessoires of onderdelen voor kopen?

Specifiek voor mezelf dan : M'n hoesje van case-mate is stilaan aan vervanging toe, maar op de website waar ik het voorheen bestelde is het niet meer te koop. Ik kan het nog online kopen bij case-mate in de States, maar dan kost de verzending meer dan het hoesje, lijkt me ook zo dom.

Hebben jullie dus nog weet van aan te raden websites of online stores (al dan niet in Benelux) waar nog veel voorradig is qua accessoires voor de iPhone 2G ?

Thanks ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:08.