iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Ervaringen met een USB-autolader die *snel* laadt? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/40692-ervaringen-usb-autolader-snel-laadt.html)

Muxje 31-07-09 00:35

Ervaringen met een USB-autolader die *snel* laadt?
 
Ik heb onlangs een simpel Brodit iPhone-houdertje met lader voor in de auto gekocht. Het ding werkt, de iPhone geeft het karakteristieke knerpende toontje als hij wordt aangesloten, en de groene batterij verschijnt op het scherm. Maar hij laadt wel enorm langzaam... als de iPhone constant aanstaat bij het navigeren kan de lader het niet bijbenen.

Ik heb net die Belkin mini-lader bij de Apple store besteld, bij deze staat apart aangegeven dat hij de iPhone wel snel kan laden. Helaas hebben jullie allemaal hetzelfde idee gehad en is het ding inmiddels voorlopig niet leverbaar :) Ik ga binnenkort op vakantie dus ik kan helaas niet meer op de Apple store wachten.

Heeft er iemand hier ervaring met een USB autolader die de iPhone *snel* oplaadt?

master 31-07-09 00:54

nou daar ben ik toevallig ook op zoek naar
welke auto lader kan ik het beste kopen die snel laat

gr

Robbee 31-07-09 08:22

Ik heb een Brodit houder die tijdens het navigeren en muziek luisteren de batterij wel naar 100% brengt. Die houder was inclusief die door Apple goedgekeurde sigarettenplug, ik geloof dat die Powervault heet, maar dat weet ik niet zeker.
Volgens mij levert Brodit die er altijd bij.

Edit : het ding heet PowerJolt en is van Griffin.

lineout 31-07-09 11:34

Heb een lader van sweex van 7 euro die krachtig genoeg is om goed en snel te laden :)
Is een sigarettenplugstekker met usb uitgang waar je nog wel je eigen snoertje in moet steken.

Muxje 02-08-09 01:19

Bedankt voor de tips. Ik heb een Griffin Powerjolt geregeld; niet de SE-versie met het vaste iPhone-snoer, maar de gewone met een USB-socket. Deze werkt ook prima, ik heb er vandaag 4 uur mee genavigeerd en de batterij was na afloop nog steeds helemaal vol.

Als ik het dingetje van Apple krijg laat ik nog wel weten hoe die werkt, ik denk dat ik een van de twee permanent achter het dashbord monteer zodat ik van het kabeltje af ben.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:37.