iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Aanrader : Lenntek Sonix in-ear headphone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/44191-aanrader-lenntek-sonix-ear-headphone.html)

Runaque 20-09-09 21:05

Aanrader : Lenntek Sonix in-ear headphone
 
Onlangs heb ik tijdens mijn verblijf in Mexico mij een Lenntek Sonix in-ear koptelefoon aangekocht in de hoop dat deze beter zou presteren dan de in-ear koptelefoon van Apple die ik eerder aangekocht had.
Tot mijn verbazing was deze berekende gok geen slechte keuze geweest en dat enkel afgaand op de verpakking.

http://www.izillapod.com/images/06-0034.jpg

De Sonix wordt geleverd met 3 paar silicone oorschelpjes (zal ik het maar noemen), de kabel is bekleed met nylon issolatie, oortjes zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en de jackplug is bekleed met 24kt goud.

Over het geluid dat deze set weergeeft ben ik enorm tevreden, bij zowel muziek, games als het bekijken van een film krijg je als het ware een surround gevoel zoals dat in de bioscoop te ervaren is.
De set die ik heb heeft geen microfoon en dat kan voor sommigen een nadeel zijn terwijl het voor mij eerder een voordeel is, het is in ieder geval al een onderdeel dat al niet stuk kan gaan.
Wil je toch een set met microfoon hebben, dan moet je de Sonix 3 hebben, deze kost al gauw het dubbele van de "gewone" versie.

Bij de Sonix werd een carbon look, uit nylon gewoven, tasje geleverd dat er misschien niet zo cool uit ziet dan waar de in-ear set van Apple in geleverd word, deze is namelijk uit harde plastiek vervaardigd.

De Sonix kost 26,99$ en de Sonix 3 (met micro) 69,99$, wat 10 dollar goedkoper is dan de set van Apple, dus je doet er nog steeds je voordeel bij of in het slechtste geval gaat die 10 dollar naar verzendkosten mocht je zulke set online bestellen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:10.