iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Iphone 3GS: Lucht (en stof!) tussen phone en hardcase hoes (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/48960-iphone-3gs-lucht-stof-tussen-phone-hardcase-hoes.html)

Nay 25-11-09 18:08

Iphone 3GS: Lucht (en stof!) tussen phone en hardcase hoes
 
Hallo iedereen.

Ik heb sinds kort een iphone en heb daar meteen een hoesje bij gekocht, een Gearz4 geloof ik dat het kreng heet. Nou had ik meteen al het probleem dat hij niet goed dicht leek te gaan, maar de winkel heeft dat toen opgelost.

Echter, er vormen zich constant luchtbelletjes onder die ook steeds groter worden (lijkt wel celdeling, elke keer dat ik 'm gebruik is er meer lucht, en ook als hij gewoon in m'n zak zit en ik haal hem er uit, is er opeens meer lucht) en sinds gisteren zit er nou opeens ook stof onder. Het lucht zit niet op een vaste plek, dus als ik dat hoesje eraf haal en er weer opzet, kan het op een andere plek beginnen.

Ik heb het hoesje er vrijwel meteen opgezet, ik heb zowel de iphone als het hoesje een week.

Ben natuurlijk teruggeweest naar de winkel, nieuwe gehad, zelfde probleem.

Heb overal rondgegoogle'd, maar heb nks kunnen vinden. Dus vraagje aan de iphone veteranen: is dit nou normaal, ligt dit aan mij - zo ja, hoe los ik dit op? En als dit niet normaal is, ligt dit dan aan het merk, of hebben alle hardcase hoesjes dit? Kan ik veilig een andere kopen?

Ik wil gewoon echt dat m'n iphone een hoesje heeft, wat voor een maakt me niet uit zolang in elk geval het scherm beschermd is, maar irriteer me helemaal stuk aan dat lucht en aan nu ook dat stof.

Bedankt!

Leili 07-12-09 22:50

Gebruik een Bodyguardz voor de iPhone. Hierdoor wordt je iPhone beschermd tegen krassen, en een hoesje is niet meer nodig.

Wel op de juiste wijze aanbrengen!
BodyGuardz iPhone 3G, Screen Protectors , iPhone 3G accessoires, iPod...

ThaBudz 07-12-09 22:56

En ander zoals ik screenprotector icm. Silicone case

Leili 07-12-09 23:17

Jah dat kan ook, maar dan is de achterkant niet beschermd tegen krassen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:24.