iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Welke case bij gebruik in ruige omgeving (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/50313-welke-case-gebruik-ruige-omgeving.html)

remcob 19-12-09 00:18

Welke case bij gebruik in ruige omgeving
 
Hallo,

Als newbie ff een vraag.

Welke case kan ik het beste gebruiken bij gebruik in een ruige omgeving. In mijn werk kom wereldwijd in de meest uiteenlopende omstandigheden.

Heb ook vaak vuile handen en wil dan toch het toestel bedienen als het nodig is. Verder goede bescherming tegen vocht en vallen etc.

Kan je je afvragen waarom neem je dan geen Sonim, ok is een andere discussie.

Maargoed ik zie nu vooral cases van Otterbox maar er zullen vast wel nog alternatieven zijn.

Alvast bedankt.

Groeten
Remcob

remcob 20-12-09 14:37

Is er niemand die een goede alternatieve case weet?

Leo4all 21-12-09 20:58

Silicone case biedt beste bescherming
 
Wow, wat een lelijke iPhone cases hebben ze bij Otterbox.:d Mijn ervaring is dat een silicone case in combinatie met een screenprotector de beste bescherming geeft. Silicone geeft de iphone veel grip. De zachte silicone absobeert de schok als je 'm per ongeluk laat vallen. En een screenprotector is een extra veiligheidje voor het geval je naast je iPhone ook een sleutelbos in je broekzak hebt zitten. Persoonlijk ben ik groot fan van de mono cases van more-thing (te koop bij www.iretail.nl), maar er zijn zeer veel goede modellen te vinden op de markt.

remundo7000 22-12-09 01:17

Ik heb een artwizz seejacket. Het mooie is dat ook het scherm is afgedekt, Goed tegen vieze vingers. Hij is redelijk stevig, mijne is al een paar keer gevallen. Groot nadeel is dat hij niet waterdicht is, er zitten allerlei gaten in voor de koptelefoon, luidspreker, microfoon en dergelijke.

PasQ 24-12-09 16:57

Ik vind het eerlijkgezegd wel riskant om een iPhone in een omgeving/situatie zoals dit bij je te hebben, ik snap dat je je iPhone altijd bij je wil hebben, maar het is mij een te duur toestel!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:09.