iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Docks & cases (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/51379-docks-and-cases.html)

HARD 3GS 04-01-10 20:24

Docks & cases
 
Kan iemand me vertellen of een iPhone 3GS met een (hard) case errond nog past in de Dock voor Apple iPhone ( Dock voor Apple iPhone 3G - Apple Store (België))?

remundo7000 04-01-10 21:21

Nee, dat past vrijwel nooit.
Je zult vrijwel altijd de "jas" van de iPhone uit moeten doen.

Dat gezegd hebbende, sommige cases kunnen wel blijven zitten als je een universal dock hebt (één die werkt met dock inserts). Een dock insert is het stukje wit plastic dat bij elke nieuwe ipod en iphone in de verpakking zit.
Als je zo'n universal dock gebruikt zonder dock insert past er veel meer in, dus eventueel zelfs een iphone met case er om heen.
Het zit meestal wel wat wankel, en sommige cases passen nog steeds niet. Kwestie van eerst uitproberen in een winkel met je case er om heen.

Het kan soms wel, maar ik raad het je af.

HARD 3GS 04-01-10 23:51

Thanks. Je bevindingen hebben me heel wat wijzer gemaakt.

Jazzamataz 05-01-10 00:35

Incipio heeft een hele dunne waarmee hij gewoon past. Is weliswaar alleen voor de achterkant, dus zal je toch nog een screenprotector moeten gebruiken. De hoes is zo dun dat hij niet echt beschermt tegen hele harde val partijen, maar kleintjes overleeft hij wel en gegarandeerd geen krassen op de achterkant. Het is de feather case.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:23.