iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Iphone Universal Dock (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/53817-iphone-universal-dock.html)

Jaspperr 09-02-10 13:28

Iphone Universal Dock
 
Hallo,

Heb sinds vandaag een normaal dockingstation hier op me bureau staan waar ik me iphone inzet. Deze is aangesloten op mijn imac, nu heb ik een klein probleempje waar ik tegen aanloop.

Ik luister vaak muziek op mijn imac, hiervoor heb ik best vaak de afstandsbediening in me handen als ik die gebruik reageert mijn iphone daar ook op. Dit is nogal irritant. Dus als ik bijv. de muziek even op pauze zet gaat mijn iphone juist muziek afspelen en ook met volume reageert zowel mijn imac als iphone. Iemand een idee hoe je dit kan oplossen?

Alvast bedankt ;)

Buurtje 09-02-10 13:55

Niet sjiek, wel effectief: afplakken van IR-oog op je dock.
De dock zo positioneren dat de IR-stralen niet aankomen bij het Dock kan ook, maar is omslachtig.

MacZero 07-03-10 12:50

Niks afplakken.

Mac OS X 10.6 Help: Een Apple Remote aan de computer koppelen en loskoppelen

Alstublieft

Jaspperr 08-03-10 14:39

Bedankt voor de link, alleen werkt het niet bepaald, zodra ik me remote aan me imac heb gekoppeld blijft me iphone er alsnog op reageren

MacZero 08-03-10 16:33

Damn, ik heb het ooit kunnen fixen maar weet niet precies meer hoe. Ik heb nog wel 1 optie voor je: Pairing the Apple Remote with the iPod Universal Dock

Je kan je universal dock dus ook koppelen aan 1 remote. Als je iemand kent die ook zo'n afstandsbediening heeft, kan je die pairen met je dock. Als het goed is reageert je dock dan niet meer op jou remote.

(of misschien heb je zelf nog een 2e liggen)

Succes

Jaspperr 08-03-10 18:10

Ah top, ik wist dus niet dat je je dock ook kon koppelen, ik heb zelf idd gelukkig 2 remotes dus het is gelukt, bedankt man! ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:35.