iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Philips TransCast: muziek naar je autoradio (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/57027-philips-transcast-muziek-naar-autoradio.html)

ChrisX 03-04-10 19:47

Philips TransCast: muziek naar je autoradio
 
DLV92009/10 Philips TransCast FM DLV92009 Universeel - Philips Support

Iemand enige ervaring met deze FM transmitter. Ik heb nl. niet de mogelijkheid om m'n iPhone te verbinden met m'n autoradio maar dit lijkt me wel een erg handige oplossing maar vraag me dus af hoe goed de kwaliteit van de verbinding en het geluid is. Hoe lang doet dit apparaatje met een batterij?

Als dit goed werkt zou het voor mij een perfecte oplossing zijn om tijdens m'n dagelijkse rit naar m'n werk naar de nodige podcasts te kunnen luisteren. Bellen hoef ik eigenlijk nooit in de auto en als ik al internet gebruik is het terwijl ik stil sta dus het is geen probleem dat ik m'n iPhone in een vakje van m'n dashboard heb liggen.

ASNNetworks 04-04-10 02:36

Ik zou eerder voor de Belkin TuneCast Auto IV (met ClearScan) gaan...

Ik gebruik die en ben er heeeel erg over te spreken. Echt hele goede kwaliteit, en je iPhone wordt ook nog eens opgeladen..In combinatie met Navigon (of TomTom etc.) is het helemaaal perfect..Muziek en instructies door je autoradio plus iPhone opgeladen wanneer je aankomt!

Tip! Als je een auto hebt waar de antenne los te draaien is, en je toch nooit radio luistert zou ik die gewoon los maken. Ik heb het ook gedaan (vergeten terug te zetten na een wasbeurt) en het geluidskwaliteit is nog beter, geen enkel geruis en geen interventies van buiten af...

Hier heb je meer info:
Belkin TuneCast Auto IV met ClearScan - Apple Store (Nederland)

ChrisX 04-04-10 14:22

Hmmm... die Belkin is interessant (ook omdat hij tevens kan opladen) maar pff... wel een beetje prijzig.... Komt ook nog eens bij dat ik me later bedacht dat ik in de loop van het jaar waarschijnlijk een andere auto neem en zoals gebruikelijk ik dan ook meestal m'n autoradio ga vervangen. En tja, dan kan ik beter op zoek gaan naar een autoradio waar ik dan wel via een kabel dan wel via Bluetooth (hoe is de kwaliteit van de overdracht daar bij overigens?) m'n connectie ga maken met de autoradio.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:42.