iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Welke FM-transmitter biedt aansluiting voor standaard laadkabel? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/57793-welke-fm-transmitter-biedt-aansluiting-voor-standaard-laadkabel.html)

robenroute 15-04-10 20:25

Welke FM-transmitter biedt aansluiting voor standaard laadkabel?
 
Een beste avond allen,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een FM-transmitter die ik onder in mijn iPhone steken kan en waar vervolgens een zelfde soort poort/sleuf in zit waar de standaard laadkabel in past (ik heb namelijk al een autohouder en een laadkabel voor mijn auto).

Iemand een idee/linkje? Alvast reuze bedankt!

Groeten,

Robenroute

Paul_538 17-04-10 23:37

Deze Car Mount Kit / FM Transmitter / Car Adaptor - Accessories bevalt redelijk goed. Er zit een apart laadkabeltje (voor 12V aanstekeraansluiting) bij. Laden doet hij bij mij niet echt, hij houdt meer het batterijniveau op peil dan dat hij oplaadt. Evtl. ook met afstandbediening te bestellen, maar heb ik niet veel aan. Omdat het ding uit het buitenland (China, Taiwan, USA?) komt, is het zendbereik beter dan in NL aangeschafte transmitters omdat die (wettelijk?) maar een zeer beperkt zendbereik mogen hebben. Meters bereik in tegenstelling tot het apparaatje wat ik bij Conrad in Enschede heb aangeschaft. Hij vliegt wel zo nu en dan van de frequentie af en gaat dan ongewild zoeken naar een andere frequentie (zonder er een te vinden overigens), maar dat zou exemplarisch kunnen zijn.

robenroute 18-04-10 01:33

Dank voor je antwoord en suggestie, Paul. Volgens mij biedt de door jou voorgestelde transmitter geen aparte aansluiting (dock-type) voor een additionele laadkabel. Het door jou geschetste probleem met laders/laadkabels is erg herkenbaar: de meeste laden niet genoeg bij. Dat is dan ook precies de reden dat ik een aparte (goed) laadkabel wil (en al besteld heb).

Nogmaals dank, maar ik denk dat ik even verder kijk...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:05.