iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Onderzoek nieuwe uitgebreide iSkin (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/58236-onderzoek-nieuwe-uitgebreide-iskin.html)

Louren 22-04-10 20:20

Onderzoek nieuwe uitgebreide iSkin
 
Voor een nieuw product, dat mogelijk binnenkort op de markt wordt gebracht, is ons gevraagd onderzoek te doen naar de marktomstandigheden. Hiervoor vragen we uw/jouw hulp, door de enquete via onderstaande url in te vullen!

Internet onderzoek

De iSkin is een nieuw product, bedoeld ter bescherming van de iPod Touch of iPhone (later eventueel ook voor andere apparaten). Uiteraard bestaan er al veel soortgelijke producten, maar er is een aantal punten waarop de iSkin zich onderscheidt:
*
- In deze skin is een zonnecel ingebouwd, die genoeg capaciteit zal leveren om een iPod of iPhone mee op te laden. Omdat de skin altijd om het apparaat heen zit, is het veel simpeler in gebruik dan andere accessoires.
- Behalve deze zonnecel, is er ook een speaker ingebouwd. Deze speaker levert beter en vooral harder geluid dan de ingebouwde boxjes, die vaak vrij beperkt zijn.

Voor eventuele suggesties staan wij open, dus laat ons weten als je nog iets anders graag toegevoegd ziet!

Internet onderzoek

Dankjewel!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:52.