iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   lader verschil tussen ipod & iphone ? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/61752-lader-verschil-tussen-ipod-and-iphone.html)

PatRRick 17-06-10 00:11

lader verschil tussen ipod & iphone ?
 
Hallo allemaal,

ik loop al een tijdje met een vraag, ik heb in mijn auto een Dension Ice link systeem voor mijn Ipod, ben er erg tevreden over maar probeer dit ding ook te gebruiken voor mijn Iphone 3GS echter krijg ik dan een melding over dat de gebruikte accesoire niet bedoeld is voor de Iphone en ook niet oplaad. Dit zelfde heb ik ook met een Dock (gekocht voor de Ipod), de aansluiting van de Ipod lijkt voor mij hetzelfde als de Iphone maar blijkbaar zit hier toch een verschil in weet iemand wat dit is ?

alvast bedankt voor jullie reactie

gr Patrick

Ruben.cc 17-06-10 02:20

Geen idee. Ik had een iPod Touch en heb nog steeds een iPhone 3G en 3GS en ik heb altijd alle laders door elkaar gebruikt en de docks zijn allemaal universele docks welke je met zo'n simpel inzetstukje geschikt kunt maken voor het model dat je er mee wilt gebruiken.

Kortom; voor zover ik weet zit er geen enkel verschil in de laders/aansluiting van een iPod of iPhone.

Ik heb wel regelmatig wazige foutmeldingen over het niet kunnen laden op mijn 3GS met het originele Apple dock. Meestal is het een kwestie van even de connectors schoon blazen.

ambrosius 18-06-10 14:02

Je moet eerst checken of een lader compatibel is met ipod en iphone. Sommige laders passen slechts bij ipod, sommige slechts bij iphone, en sommige bij beide. Soms gebruik ik iPhone, iPod reislader en autolader - zwart voor mijn apparaten, tijdens de rit. Thuis gebruik ik alleen maar de originele laders. Hier kan je verschillende laders vinden en ook compatibiliteit checken:

iPhone Laders - GSMladers - Laders Kopen

groet,
ambrosius

4iphone 06-07-10 14:15

Apple heeft bepaald dat de nieuwe modellen iPod en iPhone alleen accessoires ondersteunen die een authenticatie chip hebben. De originele Apple producten hebben die natuurlijk, maar bij andere merken moet je dat maar afwachten en expliciet de ondersteuning van jouw model (en OS versie!) controleren.

JJoosten69 13-07-10 11:47

Ben er vrij zeker van dat deze exact hetzelfde zijn :O

http://www.dutchpage.nl/ipod.html

Munkel 14-07-10 19:00

Die ipod kabels uit de oertijd werken niet met de iphone,

wouter1981 14-07-10 19:37

Originele laders zijn voor beide devices te gebruiken. Zelfde connector en vermoedelijk laadstroom. De foutmelding bij audioaccessoires heeft te maken met mogelijke storing die de iPhone kan veroorzaken op dergelijke apparatuur.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:08.