iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   BodyGuardz krasbestendigheid (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/67732-bodyguardz-krasbestendigheid.html)

Stijnhoofd 09-08-10 21:39

BodyGuardz krasbestendigheid
 
Ik heb onlangs BodyGuardz voor- en achterop mijn iPhone 4 aangebracht. Vanmiddag heb ik de telefoon in gebruik genomen. Toen ik de USB-kabel pakte is deze op het scherm gevallen en daar zit nu een deukje in de BG. Het is vrij minuscuul en aan de zijkant, maar ik wil wel graag weten of ik nu extra voorzichtig moet zijn. Als de BG zelfcorrigerend is hoef ik wat minder voorzichtig te zijn, maar dat is wel een fijne zekerheid.

Vandaar vroeg ik me af of dit nog wegtrekt en wat de ervaringen zijn van anderen met krasbestendigheid van de BG.

fotodro 10-08-10 10:10

Als ik de promofilmpjes mag geloven, dan kan het inderdaad dat je een klein deukje ziet. Maar dit zal enkel in de folie zitten en geen schade aangebracht hebben aan je Iphone 4 zelf..

grtz

Stijnhoofd 10-08-10 10:14

Vertellen ze zoiets in de promofilmpjes? :confused:
Hmm, gelukkig is het niet prominent. Hoop nog steeds dat het weg zal trekken; deukjes op de achterkant zijn al weggetrokken, ook al waren die minder erg.

Tomtje 10-08-10 19:53

Tijdje geleden heb ik als test met een gekarteld mes op mijn bodyguards geslagen. Er bleven allemaal strepen en putjes in de folie achter...
MAAR de volgende dag was alles weer mooi weggetrokken ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:01.