iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   vapor case (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/69325-vapor-case.html)

pannapatje 21-08-10 15:57

vapor case
 
Is er al iemand met zo een behuizing voor de iphone 4 in nederland?

Ik heb op de site gekeken maar het lukt niet om te registreren.

Weet iemand een andere manier om hier aan te komen?

Alvast bedankt. Pannapatje.
http://i7.photobucket.com/albums/y28...-5-560x203.jpg

Emper 21-08-10 16:00

Ziet er mooi uit!

absrnd 21-08-10 19:11

je moet je registreren voor een pre order, dan krijg je na een tijdje (aantal weken) een mail waar en link met code zit, daarmee kan je op hun site een bestelling kan plaatsen.

ze lopen een beetje achter met bestellingen, omdat er een enorme run was met voor bestellingen, waar ze niet op berekend waren.

je ziet al hier en daar de bestellingen bij mensen aankomen, en de case ziet er super uit.

ik heb ook een tijdje geleden eentje besteld, en wacht af wanneer ik deze binnen krijg, en ik ben ook nog niet zeker of ik hem ga gebruiken :)
ze hebben een verandering in het ontwerp doorgevoerd wat ik niet mooi vindt, zoals een sleuf voor de simkaart, en een mega sleuf bij de koptelefoon aansluiting.

http://att.macrumors.com/attachment....1&d=1282345696 http://att.macrumors.com/attachment....1&d=1282345696http://att.macrumors.com/attachment....1&d=1282345696http://i577.photobucket.com/albums/s...9/DSC_0176.jpg

http://i577.photobucket.com/albums/s...9/DSC_0147.jpg

pannapatje 22-08-10 08:40

hmm.Dat is inderdaad niet zo fraai.
Als er toch zo een stormloop op is zullen andere producenten hier waarschijnlijk ook wel brood in zien en komen er waarschijnlijk meerdere vergelijkbare case-modellen op de markt.
Misschien toch nog even wachten...

Dragon 22-08-10 12:23

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door absrnd (Bericht 539976)
je moet je registreren voor een pre order, dan krijg je na een tijdje (aantal weken) een mail waar en link met code zit, daarmee kan je op hun site een bestelling kan plaatsen.

Maar dat is toch juist het probleem, je kunt je op dit moment niet registreren voor een pre-order.

Blijven proberen, er zijn wat probleempjes met de web-site.
Dit staat op de site.

YOU MAY BE EXPERIENCING PROBLEMS DUE TO THE EXCESSIVE AMOUNT OF TRAFFIC ON OUR SITE PLEASE REFRESH THE PAGE IF YOU ARE HAVING TROUBLE ORDERING.

S2Kevin 15-09-10 19:27

Jammer dat dat ding het bereik halveert. Als je een beetje research doet kom je er al snel achter waarom ze meteen weer ebay opgaan na een uur gebruik ;)

absrnd 15-09-10 22:42

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door S2Kevin (Bericht 561918)
Jammer dat dat ding het bereik halveert. Als je een beetje research doet kom je er al snel achter waarom ze meteen weer ebay opgaan na een uur gebruik ;)

ze gaan snel op eBay omdat ze er geld aan kunnen verdienen (meer dan dubbel), ze worden maar mondjesmaat geleverd, en er is te veel vraag.

ik heb er zelf net een binnen gehad, en ik verlies binnen maar een bar :), en de rest werkt zonder problemen.
in de US hebben ze sowieso al slecht ontvangst, en met de Vapor case verdwijnt hun laatste beetje verbinding wat ze hadden, en daar lopen ze veel over te zeiken.

foto genomen in een gebouw met zeer dikke betonnen muren !

https://dl.dropbox.com/u/8108870/IMG_6508.JPG

S2Kevin 15-09-10 23:01

Ik vind dat heel frappant want iemand anders in NL had het ding meteen retour afzender gestuurd.. terwijl in de eerste instantie hij heel erg tevreden was en eht bereik prima was.. Maar na een paar dagen kwam hij daar sterk op terug...

Lees hier onderaan, reactie van Bas:
Vapor4: aluminium bumper-case voor de iPhone 4 - iPhone - iPhoneclub.nl

Ik wil héél graag die Vapor case hebben maar ik lees OVERAL over de verslechterde ontvangst.. Het is ook heel logisch eigenlijk. Heb zelf elektrotechniek gedaan en als je een metalen kooi om iets heen doet, dan krijg je een faraday-cage effect waardoor het signalen gaat blokkeren. Het gene wat precies het geval is bij de vapor case.. Een metalen omhulsel om de antenne heen doen..

Begrijp me niet verkeerd, ik wil HEEL graag dat mijn theorie "fout" is zodat ik ook die vapor case kan gaan aanschaffen maar ben even heel kritisch nu..

Ik ben benieuwd naar je ervaringen over enkele dagen. vooral binnenshuis Wi-Fi en als je gaat navigeren buiten..

Ik heb trouwens 19 augustus een pre-order geplaatst maar nog niks vernomen... Hoe snel had jij jouwne en welke variant is het? Is het die nieuwste versie? De limited nickel?

Gr Kevin

Please let me know!

S2Kevin 16-09-10 22:48

Ik zie dat larry Greenberg ook de vapor case getest heeft..

YouTube - Element CASE Vapor for iPhone 4 Version 2.0

Na wat navraag via pm berichten met larry heeft hij me medegedeeld dat hij last had van signal loss en de case dus niet meer gebruikt heeft. jammer :(

LioApplefan 11-11-10 11:04

Heb toch een Vapor4 binnen (foutje met bieden eBay) en besloten hem te monteren. Moet zeggen dat alles vooralsnog als vanouds werkt (telefoon, internet GPS). Nu moet ik wel zeggen dat er geen direct contact mogelijk is, omdat ik een Bodyguardz om mijn telefoon heb geplaatst. Als het slechter wordt gaat ie eraf, blijft het zoals het is blijft ie.

S2Kevin 14-11-10 19:26

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door LioApplefan (Bericht 598927)
Heb toch een Vapor4 binnen (foutje met bieden eBay) en besloten hem te monteren. Moet zeggen dat alles vooralsnog als vanouds werkt (telefoon, internet GPS). Nu moet ik wel zeggen dat er geen direct contact mogelijk is, omdat ik een Bodyguardz om mijn telefoon heb geplaatst. Als het slechter wordt gaat ie eraf, blijft het zoals het is blijft ie.

Klinkt goed, ben benieuwd naar je ervaringen met die bodyguards erom! Let us know!

fiestaboyke 14-11-10 20:40

ik zou deze ook graag aanschaffen maar :

1. Is deze er ook voor een 3Gs?
2. Heb ook een beetje schrik voor signaalverlies want als ik nu soms de iphone in mijn handpalm houd en deze vanonder aan de zijkanten vasthoud dan heb ik zelfs al geen signaal meer dus kan mij best inbeelden dat het bij een metalen case ook gebeurd ...

LioApplefan 14-11-10 21:00

Beste allen,

Even mijn ervaring na 4 dagen het gebruik van de Vapor op verschillende locaties. Zoals eerder aangegeven heb ik de telefoon in een volledige bodyguardz. Ik heb een KPN abbo in een simlockvrije I4 uit Engeland. Ik heb geen ingewikkelde tests gedaan, ik heb alleen naar de mogelijkheden voor en na aanbrengen van de case gekeken nl bellen, gebeld worden en gebruik van internet en 3G.

Internet met 3G werkt zoals het altijd heeft gewerkt. Ik kan overal waar ik voor de case kon internetten dat nog steeds. Bellen en gebeld worden gaat zoals vanouds. Kwaliteit van bellen is nog steeds perfect.

Zoals het nu lijkt goed te telefoon het zoals hij het hoort te doen, zonder verlies van functionaliteit. Ik probeer de case nog een week en dan neem ik aan dat het gewoon goed (of slecht is). Dus of de case blijft, of gaat er weer af.

Mochten jullie het willen horen dan zal ik uiteraard graag laten weten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:35.