iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Apple Bumper + Screenprotector (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/69410-apple-bumper-screenprotector.html)

Stijnhoofd 22-08-10 12:19

Apple Bumper + Screenprotector
 
Ik heb nu twee weken BodyGuardz in gebruik en sinds een paar dagen de officiële iPhone Bumper. Ik merk echter dat er aan de zijkanten wat bubbeltjes onder de BG komen en ik vroeg me af of dat door de Bumper zou kunnen komen. Het is namelijk een softcase en geen hardcase. Een hardcase had ik voor mijn 3G eentje (Incipio) en daar heb ik nooit zoiets gehad. Ik kan de bubbeltjes overigens wel wat wegmasseren, maar sommigen komen terug. Hoop niet dat het erger wordt. Iemand soortgelijke ervaringen met de Bumper i.c.m. screenprotectors?

Nowa 22-08-10 19:33

Komt dor je case ja. Zowel bodyg als Inv shield zijn veels te zacht om geen last van een bumper case te hebben. De case blijft er waarschijnlijk aan plakken en wanneer hij iets omhoog komt trekt deze de shield er af. Combi die voor mij niet werkt. Heb er nu een noname dry apply shield op zitten die een stuk dikker is, maar deze blijft wel lekker zitten.

spuji 27-08-10 13:41

Zelf heb ik de bumper er al even op zitten samen met een screen protector en voorlopig nog geen luchtbubbeltjes ingekropen.

nestie86 03-09-10 18:07

Ik heb het ook...
Inv shield ism orginal case = bubbeltjes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:00.