iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   iSkin Solo problemen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/70411-iskin-solo-problemen.html)

yingie 31-08-10 00:30

iSkin Solo problemen
 
Onlangs heb ik twee iSkin Solo skins gekocht voor de iPhone 4. Op zich prachtige siliconencases, maar met een probleem: de powerknop en volumeknoppen worden bedekt door de Solo. Nou en? zul je denken. Nu, de genoemde knoppen steken uit en om een goed passende case te maken zul je een uitsparing in de case moeten hebben, waar de case over de knoppen zit. De iSkin Solo heeft die uitsparingen niet. Daardoor is met name bij de powerknop een probleem ontstaan: de case past niet perfect rondom de iPhone én de powerknop wordt heel snel ingedrukt als je de case alleen al aan de bovenkant indrukt.

Anyway, ik heb melding gemaakt hiervan bij iSkin en zij starten in september met een replacement programma. Blijkbaar hebben meer mensen hetzelfde probleem. Dusmochten jullie een iSkin SOlo hebben gekocht en hebben jullie hetzelfde probleem als hierboven beschreven, mail dan naar iSkin om in aanmerking te komen voor een vervangende case.

T1m 09-11-11 10:40

Ik heb toevallig afgelopen weekend voor mij iPhone 4s een Iskin Solo besteld, ik kan deze vanmiddag bij het postkantoor ophalen. Ik zal daarna mijn ervaringen met dit "probleem" hier posten.

T1m 09-11-11 18:13

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door T1m (Bericht 733602)
Ik heb toevallig afgelopen weekend voor mij iPhone 4s een Iskin Solo besteld, ik kan deze vanmiddag bij het postkantoor ophalen. Ik zal daarna mijn ervaringen met dit "probleem" hier posten.

Zie eigenlijk nu pas hoe oud deze post is... Maakt verder niet uit. Heb de iSkin Solo voor de iPhone 4s en hij past perfect.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:05.