iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Full iphone 4 body shield: invisible of bodyguard, nat of droog ? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/70432-full-iphone-4-body-shield-invisible-bodyguard-nat-droog.html)

Donskinny 31-08-10 10:44

Full iphone 4 body shield: invisible of bodyguard, nat of droog ?
 
hallo luitjes,

ik wil graag een full body shield bestellen ( voor & achterzijde & gevoelig antennerandje), wat is volgens jullie nu de beste shield gelet op: goede bescherming uiteraard, retina display moet nog in volle glorie te zien zijn, dus geen waas ! en goed zonder lijmresten te verwijderen. en er zijn ook verschillen in het opbrengen : nat of droog ?

alvast bedankt voor jullie meningen en toelichtingen want heb net mijn eerste iphone :D en dus op shield-gebied totaal geen ervaring :confused:

en als laatste : wanneer je je iphone op een normale manier gebruikt en als je hem altijd in een hoesje of iets dergelijks doet wanneer je hem in je broekzak hebt.....is het dan wel nodig om een shield te gebruiken ? het glas van het touchscreen zou toch sterk genoeg moeten zijn ...?!?

Quarre 31-08-10 14:59

Invisibleshield van Zagg is sinaasapplehuid, dikker en minder "vlot" dan de bodyguardz

ik heb bodyguardz dry apply gekocht, vermits ik mijn Zagg invisibleshield niet super vond...

Heb nu voorkant bodyguardz en achterkant zagg :D totdat de achterkant "stuk" is of loskomt...het heeft toch wel wat geld gekost

plus: bodyguardz geeft 2 sets voor die prijs...

dry of wet: aan u de keuze. Ik heb dry gepakt, bijna geen last van fog (die overigens toch weg zou trekken na twee dagen) nadeel: moet van de eerste keer goed liggen :D

lolsmurf 31-08-10 16:02

Ik heb zowel op de 3G als op de 4 de iWrap gehad. Zeer tevreden van! Veel beter dan de Invisible shield van Zagg, die zou ik niet aanraden.

iPhone 4 Covers | iWrap

Donskinny 02-09-10 10:06

ik heb besloten voor de bodyguardz dry apply te gaan...verschillende tests op het web geven toch aan dat de bodyguradz het best beschermen, eventuele lichte waas neem ik maar voor lief:p


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:45.