iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Bumpers bestellen zonder actief abonnement? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/72729-bumpers-bestellen-zonder-actief-abonnement.html)

Williamszn 23-09-10 00:06

Bumpers bestellen zonder actief abonnement?
 
Vraag van een iPhone newbie...

Vandaag bij Phone House voor mn vrouw en voor mij elk een iPhone gekocht en T-Mobile abo afgesloten. Ik krijg de toestellen eind deze week maar de abonnementen gaan in op datum nummerportering en dat is in november en dus na de laatste dag voor het bestellen van gratis bumper. Ik voldoe dus wel aan de voorwaarden (gekocht voor 1 oktober) maar moet ze bestellen met de app die ik in de app store moet downloaden. Maar ik kan de iPhones nog niet met mn abonnement gebruiken. Volgens Phone House werkt de de gesimlockte iPhone waarschijnlijk wel met een prepaidkaartje van T-Mobile + internet.

Vraag: Als ik ze in de app store zou bestellen (met een pp-kaartje), wordt dan de gratis bumper geregistreerd op IMEI of SIM-/telefoonnummer of op apparaat/IMEI/mac-nummer? Met andere woorden kan ik met een kaartje de bumpers voor beide toestellen bestellen of lukt dat niet? Of hebben jullie andere / betere tips hoe ik ze kan bekomen?:confused:
Alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:01.