iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone accessoires en onderdelen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/)
-   -   Anti-Glare screenprotector (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f30/iphone-accessoires-onderdelen/7362-anti-glare-screenprotector.html)

blondie213 14-02-08 00:46

Anti-Glare screenprotector
 
Gisteren mijn anti-glare screenprotector ontvangen van POWER SUPPORT in 1 woord geweldig!!

in totaal was ik $15.45 kwijt voor 2 stuks (1 op reserve)
Het schermpje goed schoongemaakt en daarna zonder problemen de protector er op geplakt.

Het scherm is volledig bescherm en de homeknop is nog goed de gebruiken. Nu heb ik geen vette vingers meer op het scherm.

Het beeld wordt iets matter maar ik vind dit niet hinderlijk. Kortom ik kan iedereen deze aanraden!

De verzending duurt wel bijna 2 weken maar ja voor $0.45 kun je daar niks van zeggen.

1B1 18-02-08 00:55

Vind ze redelijk aan de prijs als zo ik zo vrij mag zijn. heb ze zelf uit Belgie laten komen.
4 stuks voor 16,95 EURO incl. verzending.

En het doet wat het moet doen. Super, er zijn goedkope varianten, maar daar zou ik persoonlijk voorzichtig mee zijn. Stellen niet veel voor met oog op bescherming, maar zodra je hem van het scherm af wilt halen, allemaal lijm resten die je bijna niet van je display af krijgt. (of met een mes misschien.. ) Zal is kijken of ik de link nog kan vinden.. Die persoon had ze bij een case gekregen, en dacht mooi goedkoop uit te zijn..

By the way, om je projector nog langer mee te laten gaan, en handiger te tikken
Pogo stylus, kost wat, maar z'n geld meer dan waard wat mij betreft. Heb nog al dikke vingers, tikken is dan een ramp

CadmanF 18-02-08 01:15

Waarom alleen een Screenprotector..? Juist je scherm is sterk genoeg... Je kan beter in eerste instantie de rest beschermen om hem mooi te houden...

Gewoon de originele Invisible Shield gebruiken.., heb ik nu bij 3 iPhone's en 2 iPod's gedaan en werkt als de brandweer... Kost geen reet via eBay... En je ziet dat hij zichzelf herstelt.., met je nagel een diepe gleuf erin 'snijden' en na een paar minuten zie je het helemaal wegtrekken...

1B1 18-02-08 10:45

@ CadmanF uiteraard heb ik nog een case erom. Zeker gezien me werk is dit wel nodig, moet tegen een stootje kunnen. Reden van de screen is niet alleen dat het scherm vies word, het tikt, en gebruikt prettiger.. juist omdat het niet vies en vet wordt.

CadmanF 18-02-08 10:51

Ok toppie...

Ikzelf heb dus wel een Full Body Skin en geen hoesje want ja.., een iPhone verbergen vind ik zonde... Mits dus in jouw geval het erg handig is voor op je werk... Zelf werk ik in een werkplaats en gebruik hem gewoon ook al zitten mijn handen onder het vet of olie of wat dan ook.., aan het einde van de werkdag effe doekje eroverheen en voila helemaal schoon zonder vieze randjes en blijvende schade... :D

Verder zie ik zo'n case / hoesje meer als die gasten die in hun Tupperware auto's hun ramen blinderen..: Schaam je je voor je auto..?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:56.